×


Programe TV -- Data și ora publicării: 29.11.2022 13:41:49

AXN a anunțat suspans, acțiune și povești de neratat în maratonul de filme din minivacanța de 1 decembrieBucurești (MEDIA EXPRES) / 29 nov 2022 / AXN a anunțat că difuzează un maraton de filme pentru toate gusturile și povești de neratat de miercuri până duminică, în minivacanța de 1 decembrie.

Miercuri, 30 noiembrie, de la ora 21:00, Antonio Banderas poate fi văzut în producția ”Aurul Negru”, o dramă politică orientală plină de culoare și o poveste despre război, bazată pe romanul "Sudul inimii: Un roman al Arabiei moderne".

Pelicula îi prezintă pe cei doi emiri, care se luptă pe teritoriul numit ”Coridorul Galben”, o porțiune ce desparte geografic pământul lui Amar al Salma (Mark Strong) de cel a lui Nessib al Hobeika (Antonio Banderas). Locul, în sine, nu reprezenta atunci, un interes real pentru nimeni, dar dorința lui Nessib pentru o porțiune mai mare de pământ prevalează.

Amar este învins de lăcomia adversarului său, și îl lasă să îi ia cei doi copii, Saleh și Auda, pentru a fi crescuți alături de Tarik și Leyla, copiii familiei Hobeika.

După 15 ani porțiunea de teritoriu devine un bun de mare preț pentru Nessib, dar și pentru compania americană Texan Oil, care descoperă petrol în Coridorul Galben.

Sultanul vede oportunitatea de a moderniza viața tribului său, iar americanii încep exploatarea. După multe încercări eșuate de a-l îmbuna și convinge pe Amar de a se uni cu Nesib, Prințul Auda, fiul său, îndrăgostit de prințesa Leyla, fiica lui Nesib, va trebui să decidă de partea cui va fi.

Printre titlurile care mai pot fi urmărite în această minivacanță se numără ”Nume de cod: Geronimo” (Code Name: Geronimo) cu Cam Gigandet, Anson Mount, ”Resident Evil: Dispariția” (Resident Evil: Extinction) cu Milla Jovovich, ”Secretul lui Adaline” (The Age of Adaline) cu Blake Lively, Harrison Ford, ”OZN” (UFO) cu Gillian Anderson, ”În bătaia puștii” (In The Line Of Fire) cu Clint Eastwood, John Malkovich, Rene Russo, ”Haide cu mine” (Go With Me) cu Anthony Hopkins, și ”Cartea morților” (Evil Dead) cu Bruce Campbell.
(MEDIA EXPRES)

Vă mulțumim că ați citit până aici. Acum vă învățăm un mic secret: Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL