×

Programe TV -- Data și ora publicării: 29.11.2022 13:51:01

National Geographic difuzează în decembrie „Europa văzută de sus: Crăciun la înălțime”



București (MEDIA EXPRES) / 29 nov 2022 / National Geographic a anunțat în decembrie noi serii documentare, printre cele mai importante premiere fiind „Europa văzută de sus: Crăciun la înălțime” și „Gordon Ramsay: Călător cu gust”.

Din 22 decembrie, în fiecare joi, de la ora 21:00, National Geographic a programat seria TRAFICANŢI PE AEROPORT.

Chiar și în timpul pandemiei, contrabanda nu s-a oprit. După ce și-a ajustat tacticile din primele zile ale crizei COVID pentru a face față fluxului tot mai mare de narcotice care trec peste granițele terestre, Departamentul pentru Securitate Internă se întoarce în aeroporturile unde călătoriile internaționale încep să revină. Indiferent dacă narco-traficanții încearcă să se strecoare printr-un aeroport, port maritim sau vamă terestră, ofițerii vigilenți rămân în alertă pentru a opri fluxul de contrabandă ilegală.

GORDON RAMSAY: CĂLĂTOR CU GUST începe de miercuri, 7 decembrie, de la ora 20:00 cu noi episoade difuzate săptămânal, în aceeași zi.

Gordon se confruntă în Costa Rica cu doi foști ucenici din Marea Britanie și cu fiica lui, ca să câștige favoarea localnicilor în trei competiții culinare epice.

AMERICA LATINĂ VĂZUTĂ DE SUS este programată în fiecare marți, din 20 decembrie, de la ora 20:00.

În America Latină sunt unele dintre cele mai uimitoare peisaje din lume - de la orașe pline de viață și culoare, cu urme valoroase ale civilizațiilor trecute, până la păduri tropicale extinse, lanțuri muntoase și deșerturi care găzduiesc o uimitoare faună sălbatică. Poți alege să vezi aceste locuri mergând într-o excursie sau le poți descoperi povestea și secretele alături de noi, dintr-o perspectivă unică, cu ajutorul unei drone, de la înălțime.

EUROPA VĂZUTĂ DE SUS: CRĂCIUN LA ÎNĂLȚIME este difuzată în fiecare marți, din 6 decembrie, de la ora 20:00.

Această spectaculoasă călătorie aeriană peste Europa dezvăluie sărbătoarea Crăciunului, așa cum nu a mai fost văzută până acum. Camerele planează deasupra unui tren de lumină de pe coasta Angliei și descoperă o performanță logistică extraordinară la Poșta lui Moș Crăciun.

Traversăm continentul ca să explorăm atracțiile unice care marchează sezonul festiv, de la parada monștrilor și extravaganța artificiilor alpine, până la emblematicele turme de reni din Finlanda.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL