×


ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 29.11.2022 18:27:56

Serviciul online și pe mobil la cerere Hayu dedicat programelor de tip reality tv, cu conținut on-demand, s-a lansat și în RomâniaBucurești (MEDIA EXPRES) / 29 nov 2022 / Hayu, serviciul video-on-demand (SVOD) al NBCUniversal International cu conținut reality tv, pe bază de abonament, este disponibil de marți, 29 noiembrie, în România și în alte 15 țări din Europa Centrală și de Est, potrivit unui comunicat difuzat de agenția Stuff Media Consult.

Abonamentul la Hayu costă 4,99 Euro pe lună, 23,99 Euro pentru șase luni sau 43,99 Euro pentru 12 luni*, cu o perioadă de testare gratuită de șapte zile.

Alături de România, noile țări incluse în extindere sunt Albania, Andorra, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cipru, Grecia, Kosovo, Malta, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia, Slovacia, Slovenia și Turcia.

Cu lansarea direct-to-consumer (DTC) și accesibil de pe o gamă completă de dispozitive - telefon mobil, tabletă, televizor, consolă și web** - Hayu devine disponibil pentru prima dată în Europa Centrală și de Est.

Dedicat fanilor genului reality, Hayu oferă peste 300 de emisiuni și peste 9.000 de episoade de conținut reality tv premium, care includ toate sezoanele popularelor francize "The Real Housewives", "Below Deck" și "Million Dollar Listing", precum și toate sezoanele și spin-off-urile Keeping Up With the Kardashians încă de la început.

Considerând lansarea o etapă naturală, ca urmare a succesului înregistrat de acest serviciu pe alte piețe europene, fiind disponibil din 2021 în Franța, Italia, Spania, Portugalia, Elveția, Lituania, Estonia, Letonia, Polonia, Ungaria și Republica Cehă, extinderea ridică la peste 40 numărul total de țări în care serviciul de streaming este disponibil.

Amploarea conținutului Hayu este extrem de atrăgătoare pentru fanii programelor de tip reality. Serviciul oferă o gamă largă de opțiuni, cu o mare varietate de sub-genuri în limba engleză, precum: Home and Design, Dating, Cooking, True Crime și Fashion. Cele mai multe dintre emisiuni sunt disponibile pe Hayu în aceeași zi cu lansarea lor în SUA.

„Suntem încântați să lansăm Hayu - destinația iubitorilor de emisiuni de tip reality cu renume internațional - în România și în alte 15 teritorii din Europa Centrală și de Est, unde dorim să colaborăm cu platforme și companii de telecomunicații pentru a furniza conținut publicului lor tânăr feminin”, a declarat Hendrik McDermott, MD, Direct-to-Consumer, Global, NBCUniversal. „Acest moment al extinderii serviciului în peste 40 de teritorii din întreaga lume reprezintă o etapă importantă în atingerea obiectivului nostru de a oferi cel mai bun conținut reality tv cât mai multor fani ai genului.”

Hayu este acum disponibil în peste 40 de teritorii. Hayu s-a lansat în Marea Britanie, Irlanda și Australia în martie 2016, urmate de Norvegia, Suedia, Finlanda și Danemarca în noiembrie 2017 și s-a extins în Canada în septembrie 2018, Benelux în decembrie 2018 și Asia de Sud-Est în octombrie 2019. Serviciul s-a extins în Germania și Austria în noiembrie 2020, urmate de Franța, Italia, Spania, Portugalia, Elveția, Lituania, Estonia, Letonia, Polonia, Ungaria și Republica Cehă în februarie 2021 și India în decembrie 2021.

--------

*Hayu este €4.99 pe lună, €23.99 pentru 6 luni, sau €43.99 pentru 12 luni în Grecia, Albania, Andorra, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cipru, Kosovo, Malta, Montenegru, Macedonia de Nord, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

**Disponibil din 29 noiembrie pe iOS, Android, Android TV, Apple TV, Amazon Fire TV, Samsung TV, LG și Xbox – disponibilitatea fiecărui terminal poate varia în funcție de piață.

Hayu este primul serviciu de streaming video on demand cu abonament integral cu acest gen de conținut, oferind fiecare episod și fiecare sezon dintr-o selecție largă de francize de programe de tip reality într-un singur loc. Disponibil în peste 40 de piețe, inclusiv: Albania, Andorra, Australia, Austria, Belgia, Bosnia, Bulgaria, Canada, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Hong Kong, Ungaria, Islanda, India , Irlanda, Italia, Kosovo, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Muntenegru, Țările de Jos, Macedonia de Nord, Norvegia, Filipine, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Turcia și Marea Britanie pe o gamă completă de dispozitive (mobil, tabletă, laptop, televizoare conectate la internet și console selectate) prin www.Hayu.com

Hayu oferă o imensă varietate de programe de televiziune de tip reality, cu peste 300 de emisiuni, peste 9.000 de episoade disponibile pentru descărcare și vizionare de oriunde - toate fără reclame. Majoritatea emisiunilor sunt difuzate în aceeași zi cu SUA, inclusiv francizele TV The Real Housewives, Below Deck și Million Dollar Listing. Descoperiți sub-genurile de conținut reality ale lui Hayu: Home and Design, Dating, Cooking, True Crime și Fashion și multe altele.

NBCUniversal este una dintre cele mai importante companii de media și divertisment din lume în dezvoltarea, producția și marketingul de divertisment, știri și informații pentru un public global. NBCUniversal deține și operează un portofoliu valoros de rețele de televiziune de știri și divertisment, o prestigioasă companie de film, operațiuni semnificative de producție de televiziune, un grup de posturi de televiziune lider, parcuri tematice de renume mondial și un serviciu de streaming premium cu publicitate. NBCUniversal este o companie subsidiară a Comcast Corporation.
(MEDIA EXPRES)

Vă mulțumim că ați citit până aici. Acum vă învățăm un mic secret: Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL