×

Programe TV -- Data și ora publicării: 16.01.2023 17:15:08

Februarie la HISTORY Channel: „Triunghiul Bermudelor: În Ape Blestemate”, „Cum explici asta?” - Sezonul 3, „Așii Amanetului” și „Arme Născute din Foc: Gladiatorii la Forjă”București (MEDIA EXPRES) / 16 ian 2023 / History derulează o campanie „Iarna Misterelor” cu programe ce caută să dezlege secretele înfamului Triunghi al Bermudelor și face descoperiri uimitoare în documentarul-eveniment „Triunghiul Bermudelor: În ape blestemate”.

În premieră pentru România, în cadrul emisiunii telespectatorii vor putea urmări un moment istoric: o echipă de scafandri, care explora fundul oceanului în largul largul coastei statului american Florida, a descoperit un fragment din naveta spațială Challenger, care a explodat la scurt timp după lansare, în 1986.

Seria investigativă „Cum explici asta?” prezentată de jurnalistul veteran Tony Harris (CNN, Al Jazeera) revine la HISTORY Channel pentru un nou sezon în care sunt analizate dovezi despre cele mai misterioase fenomene și creaturi inexplicabile, în timp ce scena emisiunii-concurs „Arme Născute din Foc” este transformată într-o arenă a gladiatorilor pentru o competiție epică, cum nu s-a mai întâmplat până acum. „Arme Născute din Foc: Gladiatorii la Forjă” îi va provoca pe cei mai buni fierari din SUA în recrearea armelor emblematice din vremurile antice.

Așii Amanetului se întorc cu un nou sezon! Cele 10 noi episoade vor aduce în prim-plan descoperiri ale unor articole cu valoare istorică, dar și momente autentice din viața celor trei bărbați supranumiți „Așii Amanetului”, respectiv tatăl Rick, fiul Corey și prietenul din copilărie Chumlee, care conduc împreună magazinul de amanet Gold & Silver, de la marginea orașului Las Vegas.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL