×

Programe TV -- Data și ora publicării: 19.01.2023 21:29:27

Recomandările lunii februarie la Crime+InvestigationBucurești (MEDIA EXPRES) / 19 ian 2023 / Televiziunea Crime+Investigation din portofoliul A+E Networks a anunțat premierele lunii februarie, pe care le prezentăm în continuare așa cum au fost comunicate de către televiziune.

Orașul Crimelor - Sezonul 4 (10x60’)
Premiera luni, 13 februarie, de la ora 23:00
Titlul original: Murdertown

Actrița Emilia Fox este gazda unui sezon inedite din „Orașul Crimelor”, o analiză complexă a impactului crimei asupra comunităților locale.

Poveștile sunt prezentate din punctul de vedere al celor imediat afectați, prietenii și rudele victimelor, uneori chiar cei puși sub acuzare, precum și jurnaliștii locali, ofițerii de poliție și criminologii.

În fiecare episod, Emilia vizitează orașele și comunitățile locale în care au avut loc crimele pentru a relata incidentele tragice prin intermediul mărturiilor unor oameni ale căror vieți nu au mai fost niciodată la fel de atunci.

Poliția fără cenzură (26x30’)
Premiera vineri 10 februarie, de la ora 23:00
Titlul original: Cops Uncensored

Jafuri armate. Furturi de mașini. Agresiuni violente. Crime cu sânge rece. A fi polițist pe străzile din Statele Unite înseamnă să te confrunți cu unele dintre cele mai înfricoșătoare și mai periculoase situații imaginabile.„Poliția fără cenzură” îi urmărește îndeaproape pe ofițerii de poliție din SUA din orașe precum Los Angeles, New York, Miami și Detroit în timp ce abordează cazurile și crimele care se termină cu carnagii pe marginea drumurilor, împușcături și arestări. Cu acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7, acest serial documentar spectaculos surprinde realitatea crudă a muncii de polițist.

„Poliția fără cenzură” permite telespectatorilor să asiste la cele mai nebunești cazuri de la început până la sfârșit, aducându-i mai aproape ca niciodată de lumea periculoasă a forțelor de ordine din SUA. Este o meserie grea... și aceștia sunt bărbații și femeile curajoase care o fac!

Întâlnire, căsătorie, crimă | Sezonul 4 (3x60’)
Premiera 14 februarie, marțea, de la ora 23:00
Titlul original: Meet Marry Murder

O serie exclusivă despre crime adevărate care prezintă cea mai comună formă de omucidere din lume - atunci când o persoană căsătorită își ucide partenerul, „Întâlnire, căsătorie, crimă” are o distribuție de personaje pe care le recunoaștem cu toții: surori și frați, cei mai buni prieteni, pețitori, copii, părinți, foști prieteni de la școală sau colegi de muncă.

Cazurile scot în evidență și varietatea motivelor care duc la crimă, de la lăcomie (crime comise pentru a încasa banii de pe urma asigurărilor), la gelozie (în urma descoperii unor aventuri conjugale) sau pur și simplu comoditatea.

Primele 48 de ore | Sezonul 25 | Partea 1 (10x60')
Premiera joi, 23 februarie, de la ora 23:00
Titlul original: The First 48

În medicină este numită „ora critică”. În anchetele penale, vorbim despre „primele 48 de ore”. Întrebați orice detectiv – absolut toți vă vor spune că, dacă nu au o pistă, un suspect sau o arestare în 48 de ore de la producerea evenimentului, șansele lor de a rezolva cazul sunt reduse la jumătate.

Cu o grafică stilizată care aproprie seria de formatul unei drame de televiziune, decât al unui reality show, „Primele 48 de ore” îi urmărește pe detectivii criminaliști în aceste ore critice, luptându-se cu timpul pentru a rezolva cazurile.

Fiecare episod de o oră îi prezintă pe unii dintre cei mai buni detectivi criminaliști, pe măsură ce urmăresc cazuri complicate, în ritm alert, ce se intensifică din ce în ce mai mult odată cu trecerea celor 48 de ore critice.

Crime+Investigation® dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.

Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora. Crime+Investigation® este disponibil la nivel internațional în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

Crime+Investigation® a fost lansat în România în 2013 și este prezent pe toate platformele majore de cablu din țară, inclusiv: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange și Vodafone.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL