×

Cinema -- Data și ora publicării: 20.01.2023 12:57:12

SF-ul primăverii în cinematografe "65" are o nouă dată de lansare la 17 martieBucurești (MEDIA EXPRES) / 20 ian 2023 / Intercom Film a anunțat că filmul SF "65" care este lansat exclusiv în cinematografe în această primăvară va avea premiera vineri, 17 martie, și nu cu o săptămână mai devreme, așa cum fusese inițial anunțat.

Filmul spune povestea unui pilot Mills (interpretat de Adam Driver) care după un accident catastrofal pe o planetă pentru el necunoscută, descoperă rapid că a rămas blocat pe... Pământ, dar în urmă cu 65 de milioane de ani.

Cu o singură șansă de salvare, Mills și singurul supraviețuitor, Koa (Ariana Greenblatt), trebuie să-și croiască drum pe un teren necunoscut plin de creaturi preistorice periculoase într-o luptă epică pentru a supraviețui.

Filmul este scris și regizat de Scott Beck și Bryan Woods și produs de Sam Raimi, Deborah Liebling și Zainab Azizi, Scott Beck și Bryan Woods.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL