×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 20.01.2023 16:15:44

"Cu drag, Simon" la Disney+ de Ziua Îndrăgostiților și premierele lunii februarie



București (MEDIA EXPRES) / 20 ian 2023 / În ultima lună de iarnă din acest sezon Disney+ se pregătește să încălzească inima telespectatorilor cu o mulțime de filme și seriale romantice, printre premiere fiind și comedia romantică pentru adolescenți "Cu drag, Simon", de Ziua Îndrăgostiților.

Pe platforma de distribuție de filme și seriale există și o mulțime de titluri anti-Valentine, nu în ultimul rând noul serial aclamat "Fleishman are necazuri", cu Jesse Eisenberg și Claire Danes în rolul unui cuplu din Manhattan care trece printr-un divorț complicat.

Disney + mai difuzează în februarie mai multe episoade noi din "Comoara Națională: Puterea Istoriei" (National Treasure: Edge of History), "Războiul stelelor: Lotul rău" (Star Wars: The Bad Batch) și "Misterele din Montana" (Big Sky)!

Disney+ este un serviciu de streaming care costă 29.99 lei pe lună.


FLEISHMAN ARE NECAZURI / FLEISHMAN IS IN TROUBLE este un SERIAL ORIGINAL care are premiera din 22 februarie, cu toate episoadele disponibile de la lansare.

Fleishman are necazuri este povestea lui Toby Fleishman (41 de ani), recent divorțat și care plonjează în noua lume a întâlnirilor prin intermediul aplicațiilor, cu un succes de care nu a avut parte în tinerețe, înainte să se însoare la finalul studiilor medicale.

Dar chiar la începutul primei sale veri de libertate sexuală, fosta sa soție Rachel dispare, lăsându-l cu Hannah, în vârstă de 11 ani, și cu Solly, de 9 ani, fără niciun indiciu und ear putea fi sau dacă se va întoarce.

În timp ce jonglează cu sarcinile de părinte, cu întoarcerea vechilor prieteni Libby și Seth, cu o potențială promovare la spital pe care o aștepta de mult timp și cu toate femeile compatibile din Manhattan, își dă seama că nu va reuși niciodată să afle ce s-a întâmplat cu Rachel până nu va fi în stare să accepte ceea ce s-a întâmplat de fapt cu căsnicia lor.

PANTERA NEAGRĂ: WAKANDA PENTRU TOTDEAUNA / BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER
are premiera din 1 februarie exclusiv pe Disney+.

În „Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” realizat de Studiourile Marvel, Regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) și Dora Milaje (inclusiv Florence Kasumba), luptă pentru a-și proteja națiunea de puterile mondiale ostile în urma morții regelui T'Challa.

În timp ce oamenii din Wakanda se străduiesc să îmbrățișeze următorul lor capitol, eroii trebuie să se unească cu Nakia (Lupita Nyong’o) și Everett Ross (Martin Freeman) pentru a crea o nouă cale pentru regatul Wakanda. Cu Tenoch Huerta în rolul lui Namor, regele unei națiuni submarine ascunse, filmul îi prezintă și pe Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena și Alex Livinalli.
Assets

NOILE AVENTURI ALE FAMILIEI PROUD / THE PROUD FAMILY: LOUDER AND PROUDER, Sezonul 2, serial original DISNEY+, are premiera pe 1 februarie, cu toate episoadele sunt disponibile

Continuarea apreciatului serial, „Noile aventuri ale familiei Proud” urmărește aventurile și neajunsurile lui Penny Proud, în vârstă de 14 ani, și ale familiei ei, în timp ce trăiește o viața modernă cu amuzament și empatie. Anii 2020 aduc o nouă carieră pentru mama Trudy, vise mărețe pentru tatăl Oscar și noi provocări pentru Penny, inclusiv o vecină trezită social care crede că are multe să o învețe,

DARBY ȘI CEI MORȚI / DARBY AND THE DEAD, din 27 ianuarie, este un film original care are premiera pe Disney+.

Darby și morții este o comedie supranaturală pentru adolescenți despre o elevă de liceu care are abilitățI de mesager spiritual. După ce a suferit o experiență de moarte apropiată în tinerețe, Darby Harper poate vedea oamenii morți.

Anul acesta, mai multe producții Disney+ au fost premiate la Golden Globe 2023: "Școala Abbott" (Abbott Elementary), pentru cel mai bun serial de comedie, alături de Quinta Brunson, cea mai buna actrita intr-un serial TV, actorii Amanda Seyfried ("Cazul Theranos" / The Dropout) și Jeremy Allen White ("Ursul" / The Bear) au fost, de asemenea, premiați pentru performanțele lor. Toate cele trei seriale pot fi urmărite pe Disney+. Sezonul 2 din serialele Școala Abbott și Ursul vor fi difuzate în 2023.

"Avatar: incursiune în culise", o ediție specială din 2020 (Avatar: The Deep Dive Edition of 20/20) este acum disponibil pe Disney+ și dezvăluie trucurile și magia din spatele succesului de box office "Avatar 2", aflat în prezent în cinematografe. Primul film "Avatar" este disponibil pe Disney+.

Sunt disponibile și alte producții nominalizate la competiții prestigioase: "Iată-i cum fug", "Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna" și "Doctor Strange în Multiversul Nebuniei", nominalizate la premiile BAFTA.

ÎN LUNA FEBRUARIE PE DISNEY+, SIMȚI DRAGOSTEA SAU … NU!

În luna iubirii, Disney+ aduce o mulțime de producții celor care vor să intre în atmosfera acestei sărbători dar și celor care s-au săturat de acest subiect. Filme despre prietenia dintre femei, relații complicate și persoane independente – toate sunt perfecte pentru publicul Anti-Valentine!

Fetele de aur / The Golden Girls
Toate episoadele sunt disponibile

Minte-mă / Tell Me Lies
Toate episoadele sunt disponibile

Felinele / The Cheetah Girls
Disponibil acum

John Tucker trebuie să moară / John Tucker Must Die
Disponibil acum

Două tipe păguboase / Romy and Michelle’s High School Reunion
Disponibil acum

Sălbăticie / Wild
Disponibil acum

La Disney+ au premiera de asemenea din februarie:

Golanul
Bruiser
Disponibil din 24 februarie

Aventurile lui Dug: Carl are o întâlnire
Dug Days: Carl has a date (special)
Disponibil din 10 februarie

Detectivii internetului
Web of Death

Disponibila din 22 februarie

Crime în campusuri universitare
Death in dorms
Disponibil din 15 februarie

Ținutul Ucigaș
Killing County

Disponibil din 8 februarie

O fi dragoste
Call It Love

Disponibil din 22 februarie

Chefi în sălbăticie
Chef vs. Wild
Disponibil din 1 februarie

Wu-Tang: o poveste americană
Wu-Tang: An American Saga
Disponibil din 15 februarie
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL