×

Profil -- Data și ora publicării: 26.01.2023 08:09:11

MIPTV și FOX ALTERNATIVE au deschis înscrierile pentru concursul de formate de la MIPFORMATS 2023 la CANNES în aprilie



București (MEDIA EXPRES) / 26 ian 2023 / RX France a anunțat deschiderea înscrierilor pentru MIPFORMATS Pitch 2023 organizată în asociere cu studioul FOX Alternative Entertainment, în căutarea de formate inovatoare de divertisment fără scenariu, cu un potențial global.

Ajuns la cea de-a 13-a ediție, târgul de formate MIPFORMATS va avea loc în cadrul MIPTV Spring International Content Market (17-19 aprilie) la Cannes, Franța.

Pitch-ul MIPFORMATS 2022, în asociere cu FOX Alternative Entertainment, a atras propuneri din 27 de țări, cu emisiunea Cheat on the Glitch din Filipine care a triumfat în fața propunerilor venite din Austria, Spania, Turcia și Japonia în finală. Cheat on The Glitch, creat de Christian Gamboa, este în prezent dezvoltat de FOX Alternative Entertainment, care marchează al doilea an consecutiv în care își unește forțele cu RX France pe MIPFORMATS Pitch.

Juriul FOX Alternative Entertainment va căuta originalitatea, inovația și potențialul de atracție universală și rentabilitate ale fiecărui concept. Pe lângă un premiu de 5.000 USD pentru dezvoltare, câștigătorul va avea șansa de a-și prezenta formatul cumpărătorilor globali prin FOX Alternative Entertainment, ca parte a Fondului său internațional de format fără scenariu de 100 de milioane USD.

Producătorii și creatorii de conținut din toată lumea sunt invitați să participe prin intermediul site-ului web MIPFORMATS pentru formate de divertisment originale fără scenariu, încă necomandate, difuzate sau expuse și pentru care sunt disponibile drepturi la nivel mondial. Data limită pentru înscrieri este 9 martie 2023. Finaliștii vor prezenta ideile pe scena de la Cannes în timpul MIPTV în fața directorilor FOX și a unei audiențe live, luni, 17 aprilie 2023. Termenii, condițiile și premiile pot fi găsite pe site-ul MIPFORMATS.

Pe lângă MIPFORMATS, prezentat drept „cea mai mare săptămână pentru divertismentul de televiziune”, MIPTV oferă și componente axate pe genurile Documentare și Factual (MIPDOC), Dramă (MIPDRAMA) și Copii și adolescenți (Future of Kids TV) - toate accesibile cu un singur bilet de intrare.

Din nou, alături de MIPTV, va fi organizat festivalul internațional CANNESERIE (14-19 aprilie) al cărui sezon 6 introduce și prima selecție de documentare.

Reformat în 2022, MIPTV-ul concentrat în trei zile va primi peste 200 de expozanți și 2.500 de cumpărători, cu participanți din 100 de țări.

FOX Alternative Entertainment (FAE) este studioul intern de producție de emisiuni al FOX Entertainment. Înființată în 2019 pentru producția The Masked Singer, seria "unscripted" numărul 1 a televiziunii din SUA, FAE dezvoltă și produce programe alternative pentru FOX Network, serviciul său de streaming, Tubi și platforme terțe. Pe lângă The Masked Singer, FAE produce în prezent competiția de gătit a lui Gordon Ramsay și seria de divertisment numărul 1 din sezonul trecut, Next Level Chef și viitoarea serie Gordon Ramsay’s Food Stars (ambele cu Studio Ramsay Global); I Can See Your Voice, găzduit de Ken Jeong; Alter Ego, noul program numărul 1 al sezonului 2021-22; Joe Millionaire: For Richer or Poorer; Crime Scene Kitchen (cu Fly on the Wall Entertainment), seria nouă din vara 2021, prezentată de Joel McHale; Name That Tune, cu Jane Krakowski și Randy Jackson; precum și Domino Masters, prezentat de Eric Stonestreet. Seriale coproduse de FAE includ emisiunea de întâlniri Love Trip: Paris pentru Freeform în S.U.A., programul de competiție The Big Deal pentru Virgin Media Television din Irlanda în parteneriat cu BiggerStage din Dublin și competiția pentru celebrități The Masterpiece pentru Workpoint în Taiwan.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL