×

Programe TV -- Data și ora publicării: 02.02.2023 09:52:20

Diva a anunțat o serie de filme dedicate iubirii în fiecare week-end din februarie de la ora 16:00



București (MEDIA EXPRES) / 2 feb 2023 / DIVA dedică trei săptămâni, în fiecare weekend, de la ora 16:00, poveștilor de dragoste cu finaluri întotdeauna fericite, cu iubire și peisaje care trimit cu gândul la vacanță.

Duminică, 5 februarie, filmul romantic „Regăsirea” („The Story of Us”, 2019) este perfect pentru pasionații de cărți și orășele de poveste din provincie.

Intriga scenariului? Librăria lui Jamie Vaughn (Maggie Lawson), din orășelul Waterford (Oregon), este amenințată de un proiect imobiliar de proporții. Arhitectul trimis la fața locului, pentru a convinge localnicii să-și vândă afacerile, este Sawyer O’Dell (Sam Page). Jamie și Sawyer s-au iubit în liceu, iar acum ajung de părți opuse ale baricadei, ea fiind decisă să salveze afacerile locale. Oare îi va ajuta trecutul să găsească un front comun?

Filmările au avut loc în Victoria (British Columbia), iar în poveste apar librăria locală Luna Collective, popularul parc Gorge Waterway și restaurantul Café Brio (care este celebru pentru rețetele proprii de rizoto, tartă caramelizată cu lămâie și trufe de ciocolată).

Sâmbătă, 11 februarie, „În prezența dragostei” („Presence of Love”, 2022) este un film romantic care încearcă ceva diferit de tropii clasici ai acestui gen cinematografic (o fată de la oraș se mută într-un sătuc feeric, unde încearcă să salveze ceva local, iar – până la final – se desparte de actualul iubit, pentru că se îndrăgostește imediat de un localnic).

Linia narativă este centrată pe Joss (Eloise Mumford), o timidă profesoară de literatură romantică, care și-a pierdut recent mama. Când pleacă 10 zile într-o vacanță la ferma unde a crescut mama ei, îi cunoaște pe actualii proprietari: doamna Merryn (Samantha Bond) și fiul ei, Daniel (Julian Morris), un tată singur.

Pelicula are personaje bine dezvoltate, o poveste complexă în spate și vine la pachet cu o serie de peisaje extraordinare: filmările au avut loc în mirificul Cornwall (Marea Britanie).

A treia peliculă romantică din februarie, de pe DIVA, este programată sâmbătă (18.02), se numește „Încurcătură mediteraneeană” („Mix Up in the Mediterranean”, 2021) și în ea apare Julian (Jeremy Jordan), un chef celebru din New York, care are un accident, așa că își roagă fratele geamăn – Josh (același Jeremy Jordan) – să participe la un concurs culinar în locul lui.

Nimeni n-o să-și dea seama, nu? Josh este bucătar în Alaska, în localul părintesc, deci știe cum să mânuiască un cuțit ca un expert. Evident, la fața locului, acesta se îndrăgostește de Meg (Jessica Lowndes), care jurizează evenimentul. Și care crede că e însurat... cu alt bărbat.

Pelicula a fost filmată în Malta, unde are loc concursul culinar din poveste.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL