×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 07.02.2023 09:59:34

Două noi seriale turcești încep, în februarie, la Dizi Channel: „O rândunică în furtună” și „Regina nopții”



București (MEDIA EXPRES) / 7 feb 2023 / „Regina nopții” este un serial inspirat dintr-o poveste comună, la prima vedere, dar care creează în jurul ei complicații pentru persoanele din apropierea protagoniștilor. Potrivit legendei, regina nopții este o floare prețioasă care înflorește o singură dată, astfel încât poate fi văzută doar de cei norocoși.

Povestea lui Selin (Meryem Uzerli) și Kartal (Murat Yıldırım) începe chiar așa - într-o singură noapte. Kartal care este deja căsătorit cu Esra, fiica tatălui său adoptiv Aziz, o întâlnește pe frumoasa Selin într-o călătorie de afaceri și se îndrăgostește la prima vedere.

Acest lucru este chinuitor pentru Kartal, deoarece simte că îi este datorat lui Aziz pentru că l-a îngrijit când și-a pierdut părinții - acesta fusese singurul motiv pentru care acceptase să se căsătorească cu Esra în primul rând. Ce se întâmplă cu noii îndrăgostiți acum - va găsi destinul o modalitate de a-i aduce împreună?

Meryem Uzerli este o actriță turcă foarte îndrăgită și populară. S-a născut în Germania, mama ei fiind tot actriță. După roluri minore în producții germane, a fost remarcată de producătorii turci și distribuită în seriale de succes, „Regina nopții” fiind unul dintre ele. Este câștigătoare a prestigiosului premiul Golden Butterfly și a fost aleasă „Femeia anului” de revista GQ Turcia, în 2012.

„Regina nopții” are 49 de episoade și va avea premiera marți, 7 februarie, de la ora 18:30, la Dizi România, cu episoade noi difuzate zilnic, de luni până vineri.

„O rândunică în furtună” este un serial cu o poveste mai specială, având în centrul ei destinul unor frați… aproape gemeni, născuți de mame diferite. Când Ülfet – jucată de Emel Çölgeçen - rămâne însărcinată în afara căsătoriei, va trebui să-și dea fiul fratelui mai mare, Kudret, chiar de la naștere. Între timp, naște și Meryem, soția lui Kudret. Kudret îl pune pe fiul lui Ülfet lângă propriul său copil și anunță că s-au născut doi gemeni.

Anii trec. Copiii Şahin (Ekin Mert Daymaz) şi Yusuf (Gün Akıncı) cresc, dar nici Ülfet, nici Meryem nu știu adevărul. Nici măcar Kudret, care a conceput întregul plan, nu îi poate deosebi pe băieți. Există doar o singură persoană care știe adevărul: Fikret, mama lui Ülfet și Kudret. Cât timp va mai putea ea să păstreze acest secret pe care l-a păzit în adâncul inimii?

Ekin Mert Daymaz – actorul care-l joacă pe Şahin în serial - s-a născut în Arnhem, Olanda. Cariera lui a început la „Best Model of Turkey”, unde s-a clasat pe locul al 3-lea. Începând cu 2018, a jucat în nu mai puțin de 5 seriale, dar rolul principal din „Viața e frumoasă când ești îndrăgostit” – difuzat de Dizi Channel România – i-a adus consacrarea pe micul ecran.

Serialul „O rândunică în furtună” are 22 de episoade și va avea premiera la Dizi România vineri, 10 februarie, la ora 21:40, cu episoade noi difuzate zilnic, de luni până vineri.

SPI International este o companie globală media care operează 42 de televiziuni pe șase continente și un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut la nivel mondial.

SPI a fost înființată în urmă cu 28 de ani și are o vastă experiență în industria televiziunii și radiodifuziunii. Compania operează mai multe televiziuni cu plată și gratuite în Europa Centrală și de Est, Europa de Vest, CSI (Comunitatea Statelor Independente) și fosta Iugoslavie, inclusiv în Polonia, Cehia, România, Serbia, Olanda și Rusia.

SPI este unul dintre principalii furnizori de servicii de film din țările în care își desfășoară activitatea, FilmBox fiind televiziunea sa emblematică de film. SPI Group deține o suită de mărci care au devenit nume cunoscute precum FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, alte televiziuni tematice și servicii de streaming.

Brandurile SPI ajung în milioane de case prin operatori, platforme partenere și produse digitale SPI proprii la nivel global. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le abonaților săi cu acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, dar și la serviciul FilmBox + care are peste un milion de abonați.

Serviciul digital Dizi este un agregator de ultimă generație al celor mai bune seriale turcești din întreaga lume. SPI deține și operează activele de marcă ale serviciilor de film premium Film1 din Olanda, inclusiv patru canale liniare și un serviciu la cerere.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL