×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 07.02.2023 14:31:35

“PANTERA NEAGRĂ: WAKANDA PENTRU TOTDEAUNA” este cea mai vizionată premieră a unui film Marvel pe platforma de streaming DISNEY+



București (MEDIA EXPRES) / 7 feb 2023 / “Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” este cea mai vizionată premieră a unui film Marvel pe Disney+ la nivel global, pe baza orelor de streaming din primele cinci zile, potrivit unui comunicat difuzat de companie.

În „Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” realizat de Studiourile Marvel, Regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) și Dora Milaje (inclusiv Florence Kasumba), luptă pentru a-și proteja națiunea de puterile mondiale ostile după moartea regelui T'Challa.

În timp ce oamenii din Wakanda se străduiesc să se adapteze următoarei etape din viața lor, eroii trebuie să se unească cu Nakia (Lupita Nyong’o) și Everett Ross (Martin Freeman) pentru a crea o nouă cale pentru regatul Wakanda.

Cu Tenoch Huerta în rolul lui Namor, regele unei națiuni submarine ascunse, filmul îi are în distribuție și pe Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena și Alex Livinalli.

Filmul “Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna”, este regizat de Ryan Coogler și produs de Kevin Feige și Nate Moore.

„Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” este în prezent nominalizată la Premiile Academiei Americane de Film la cinci categorii.

Disney+ difuzează secvențe din culise și interviuri din timpul realizării filmului odată cu premiera producției speciale “Assembled: În culisele Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna,” din 8 februarie, pe Disney+.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL