×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 22.02.2023 12:24:29

SES a publicat un studiu de caz privind transmisiile sportive în colaborare cu agenția de media și marketing sportiv Infront



București (MEDIA EXPRES) / 22 feb 2023 / Infront și SES au derulat un parteneriat pentru distribuția către audiențe din Europa, Asia și America a recent încheiatelor curse de schi de la ediția 2023 a Campionatelor Mondiale de Schi Alpin FIS, desfășurate în Alpii Francezi.

Infront, o companie din domeniul media și marketingului sportiv, a folosit platforma SES de distribuție a sporturilor și evenimentelor pentru a transmite eficient și fiabil emisiuni sportive către broadcasterii globali, la cea mai înaltă calitate a imaginii, se arată într-un comunicat difuzat de SES.

Campionatele Mondiale de Schi Alpin FIS se desfășoară odată la doi ani și reunesc cei mai buni schiori în 13 competiții diferite, urmărite de milioane de fani din întreaga lume. În colaborare cu Infront, SES a distribuit imaginile live de la fiecare competiție din cele două locuri de desfășurare, transmițând semnalul către centrul Emek Ha’Ela al SES pentru distribuția prin satelit. Unități mobile LiveU au fost amplasate la fața locului pentru asigura back-up-ul semnalului.

„Campionatele Mondiale de Schi Alpin FIS este unul dintre cele mai importante evenimente, aducând în prim plan cei mai buni schiori din lume. Folosind producția noastră media de vârf, care utilizează multiple unghiuri de filmare și date de cursă de pe mai mulți munți, am oferit audienței globale posibilitatea să urmărească competițiile favorite în direct”, a declarat Amikam Kranz, Vice President Media, Betting & Technology, Infront. „SES este unul dintre partenerii noștri cheie de tehnologie, punându-ne la dispoziție o platformă de distribuție video pentru transmiterea conținutului de înaltă calitate către milioane de oameni. Suntem încântați să colaborăm cu ei”.

„Fanii sunt tot mai dedicați și pasionați de evenimentele sportive pe care vor să le urmărească, indiferent de locul unde acestea se desfășoară sau de momentul zilei. De aceea, este critic pentru partenerii noștri să putem distribui conținutul sportiv către fani într-un mod fiabil și la cea mai înaltă calitate posibilă a imaginii”, a declarat Michele Gosetti, Head of Sales, Sports & Events SES. „Atenția noastră către conținutul video de înaltă calitate, susținută de flota noastră de sateliți și infrastructura mobilă, de fibră și IP, ne vor permite să răspundem cerințelor partenerilor și standardelor înalte de calitate cerute de clienții lor”.

SES este un lider în transmisia de sporturi și evenimente, distribuind peste 700 de ore de sport în fiecare zi și având peste 500 de clienți în această zonă. SES transmite a gamă largă de sporturi, precum fotbal masculin și feminin, fotbal american și tenis la golf, crichet și ciclism. Aceste transmisii includ meciuri și evenimente din cele mai populare campionate, precum NFL, Premier League și Serie A Feminină, până la sporturi de nișă, precum cele cu motor.

Rețeaua de distribuție video a SES transmite aproximativ 8.000 de televiziuni și acoperă peste 366 milioane de gospodării, oferind servicii media administrate pentru conținut liniar și non-liniar. Compania este listată la bursele de la Paris și Luxembourg (Semn: SESG).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL