×


Programe TV -- Data și ora publicării: 24.02.2023 16:13:45

Compania de televiziune și radio ANTENNA GROUP și Jooble au lansat un site pentru locuri de muncă adresate refugiaților ucraineniBucurești (MEDIA EXPRES) / 24 feb 2023 / ANTENNA Group a anunțat un parteneriat media cu platforma de locuri de muncă ucrainiană Jooble, „Ajută Ucrainenii”, după ce aceștia au lansat inițiativa pentru a le permite ucrainenilor care au fost și sunt încă forțați să-și părăsească țara să acceseze oportunități de angajare în toată Europa.

ANTENNA Group, care are o audiență globală de peste 150 de milioane de persoane, transmite mesajele Jooble prin intermediul întregului său portofoliu media, inclusiv TV, radio și online.

Inițiativa comună dintre ANTENNA Group și Jooble pune în legătură potențialii angajați și angajatori, din întreaga Europă. Pentru acest proiect, Jooble a creat site-ul https://helpukrainians.jooble.org/ care facilitează și accelerează căutarea de oferte de muncă.

ANTENNA continuă să sprijine mai multe organizații nonguvernamentale care ajută oamenii din Ucraina. Având o relație de lungă durată cu Crucea Roșie Elenă, ANTENNA Group a sprijinit apelul acestora pentru donații de provizii medicale și produse alimentare în țările în care operează, în special în cele din regiunea Europei Centrale și de Est, de la granița cu Ucraina. În România, KISS FM, parte a ANTENNA Group, a fost partener media principal al concertului „We Are One”, organizat de SAGA Festival, susținut la București, unde s-au strâns peste 900.000 de euro, sumă care a fost donată filialei locale Crucea Roșie.

„De la izbucnirea războiului, pe lângă sprijinul imediat pe care l-am oferit prin inițiativele noastre de CSR, a fost important pentru noi să ne implicam mai mult și să oferim sprijin într-un mod mai direct și mai eficient. Am ales să colaborăm cu Jooble, o companie cu sediul în Ucraina care, de la începutul războiului, lucrează în condiții dificile și cu adevărat greu de gestionat. Acest efort evidențiază obiectivul absolut al ANTENNA Group de a fi alături de poporul ucrainean aflat în nevoie și de a sprijini integrarea acestora în țările europene în care s-au refugiat.”, a declarat Adam Theiler, CEO Pay TV, ANTENNA Entertainment CEE.

„Grupul ANTENNA a susținut de-a lungul timpului inițiative caritabile, oferind ajutor și asistență acolo unde este nevoie și ne vom valorifica toate activele media pentru a oferi sprijin poporului ucrainean în această perioadă de conflict. ANTENNA Group este mândră să-și ofere puterea media dincolo de granițele Greciei și este alături de Ucraina.”, a adăugat George Levendis, Managing Director, ANTENNA Group Greece.

„Suntem foarte încântați să colaborăm cu ANTENNA Group și credem că sinergia dintre companiile noastre ajută la atragerea atenției angajatorilor europeni asupra refugiaților ucraineni care doresc și pot să lucreze și să aducă valoare țărilor care le-au oferit un adăpost. Apreciem foarte mult ajutorul ANTENNA Group în promovarea site-ului nostru cu toate locurile de muncă disponibile pentru ucraineni și sperăm că eforturile noastre comune îi vor ajuta pe toți cei interesați să-și găsească un loc de muncă, oriunde s-ar afla în Europa.”, completează Dmytro Gryn, CEO Jooble Job Aggregator.

Link spot - https://youtu.be/EEtnLKfmgKM

Antenna Group este o companie internațională de media, conținut și divertisment, care deține și operează un portofoliu diversificat de active media globale pe mai multe platforme: televiziune, Pay TV, OTT, radio, digital, muzică, publishing și educație în Europa, America de Nord și Australia. Antenna a fost unul dintre primii investitori în Facebook, Twitter și Spotify. Antenna Group are un portofoliu impresionant de investiții media, care include The Raine Group, VICE Media, compania iconică de producție de film și televiziune, Imagine Entertainment și 31 de canale FTA și Pay, precum și 3 servicii OTT.

Cu o audiență globală de peste 150 de milioane de persoane, Antenna Group continuă să se extindă pe noi piețe, identificând oportunități semnificative de dezvoltare.

Jooble este un site internațional de căutare de locuri de muncă folosit zilnic de milioane de oameni, present în 69 de țări. Compania operează pe piața de recrutare online din 2006. De la înființare, compania a trecut de la un start-up fondat de doi studenți la o platformă globală de angajare. Astăzi, Jooble se numără printre TOP-10 site-uri din lume în ceea ce privește traficul pe segmentul Jobs And Employment, conform SimilarWeb.

Misiunea Jooble este de a ajuta oamenii să-și găsească de lucru. Compania lucrează constant pentru a se asigura că procesul de angajare este cât mai confortabil și rapid posibil, atât pentru aplicant, cât și pentru angajator. În fiecare zi, Jooble cumulează posturile vacante cu peste 140.000 de resurse din întreaga lume. Sursele includ site-uri corporate, rețele sociale, anunțuri și alte resurse. Astfel, toate ofertele de muncă sunt disponibile într-un singur loc. Jooble este, de asemenea, partener global Google, ale cărui tehnologii ajută la depășirea șomajului.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL