×

Programe TV -- Data și ora publicării: 27.02.2023 13:05:23

Diva a anunțat o serie de filme dramatice în fiecare miercuri din luna martie, de la ora 21:00București (MEDIA EXPRES) / 27 feb 2023 / Televiziunea DIVA a programat în serile de miercuri din martie mai multe filme dramatice, despre probleme de familie, inspirate de cazuri reale sau adaptări literare.

Seria începe pe 1 martie, de la ora 21:00, cu o poveste care are loc „Acasă, în nord” („North to Home”, 2022), unde trei surori adoptate (interpretate de Lyndsy Fonseca, Kimberley Sustad și Erica Durance) au parte de o reuniune familială cu năbădăi. Scenariul este o adaptare a cărții „The Christmas Sisters” (publicată în 2018 și scrisă de Sarah Morgan) și promite o răsturnare de situație imprevizibilă.

Pe 8 martie, două fete sunt „Răpite de tatăl lor” („Stolen by Their Father”, 2022), iar mama lor, Lizbeth (Sarah Drew, din „Anatomia lui Grey”), pornește o luptă disperată, încercând să le aducă înapoi din Grecia. Filmul cutremurător este inspirat de un caz real, din 1994, despre care Lizbeth Meredith a scris și o carte autobiografică (care a fost publicată în 2016).

O altă poveste bazată pe fapte reale este „Lăsată să moară: Povestea lui Ashley Reeves” („Left for Dead: The Ashley Reeves Story”), un film din anul 2021, difuzat de DIVA pe 15 martie.

Eroina titulară este o adolescentă care trebuie să lupte de trei ori pentru viața ei – într-o pădure, la spital și apoi la tribunal. Jennie Garth (din „Beverly Hills 90210”) joacă rolul mamei lui Ashley.

Seria de povești dramatice difuzate miercurea, la DIVA, continuă pe 22 martie, cu „Împreună cu orice preț” („Rise and Shine, Benedict Stone”, 2021), povestea unui bijutier părăsit recent de soția lui, care descoperă că are o nepoată de 16 ani.

Seria se încheie „În inima problemei” („Heart of the Matter”, 2022), pe 29 martie, cu filmul care urmărește un medic cardiolog dat în judecată de mama unui pacient pe care l-a pierdut.
(MEDIA EXPRES)Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL