×

Programe TV -- Data și ora publicării: 02.03.2023 15:26:38

Express – un nou serial are premiera la FilmBox Premium



București (MEDIA EXPRES) / 2 mar 2023 / Luna martie aduce un nou serial, în premieră în România, pe FilmBox Premium: "Express", o producție spaniolă din anul 2022, cu primul episod difuzat joi, 2 martie, de la ora 21:00. Serialul va fi disponibil și pe platforma FilmBox+.

„Express” urmărește povestea unei specialiste în psihologie criminală, Barbara – interpretată de Maggie Civantos – care încearcă din răsputeri să rezolve un nou tip de crimă, care i-a afectat propria familie – răpirile „express”.

Acest tip de infracțiune face referire la așa-numitele „răpiri rapide” în urma cărora infractorii cer sume mici de bani, de cele mai multe ori extrași de la bancomate. Serialul este creat de Ivan Escobar – un producător de televiziune care a creat și seria „Vis a vis”, un serial popular în țările latine și în Marea Britanie.

Maggie Civantos, născută în Málaga, Spania, este o actriță cunoscută mai ales pentru rolul principal al Macarenei Ferreiro din serialului „Vis a vis”, o producție creată din poveștile culese în închisorile de femei.

Serialul este difuzat în Marea Britanie sub numele de "Locked Up", prima dramă de televiziune produsă în Spania difuzată la televiziune în UK. Pentru acest rol, ea a câștigat un Premios Ondas în 2015, Ganadora de los Premios Madrid Imagen (Seria MIM) 2015 și Premios XXIV Union de Actores 2016.

În 2017, a apărut și în serialul Netflix „Las Chicas Del Cable”. Pentru rolul din ”Express”, Civantos a fost deja nominalizată la două premii, inclusiv pentru cea mai bună actriță într-un rol de serial TV ”Fotogramas de Plata 2023”.

SPI International este o companie globală media care operează 42 de televiziuni pe șase continente și un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut la nivel mondial. SPI Group deține o suită de mărci care au devenit nume cunoscute precum FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, împreună cu diferite televiziuni tematice și servicii de streaming.

Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le abonaților săi cu acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, dar și la serviciul FilmBox + care are peste un milion de abonați. Compania a lansat recent un nou serviciu digital, Dizi, un agregator de ultimă generație al celor mai bune seriale turcești din întreaga lume.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL