×

Programe TV -- Data și ora publicării: 02.03.2023 15:58:29

Boomerang va deveni Cartoonito începând cu 18 martieBucurești (MEDIA EXPRES) / 2 feb 2023 / Boomerang va deveni Cartoonito începând cu 18 martie, în regiunea EMEA, potrivit unui anunț difuzat de televiziunea pentru preșcolari - copii cu vârstele cuprinse între 2 și 6 ani - care aparține Warner Bros. Discovery.

Dedicat poveștilor distractive, captivante și relevante din punct de vedere cultural, Cartoonito sărbătorește preșcolarii în felul lor, unic și fără filtru - cu toate capriciile și gingășiile care vin la pachet și îi încurajează să învețe, să râdă și să iasă din liniile impuse de societate, se arată în comunicat.

Reimaginarea unor francize legendare din palmaresul Warner Bros. Discovery, cu interpretări adecvate preșcolarilor, noi producții originale precum "Batroțile" și "Bugs Bunny: Constructorii" vor acompania seriale deja familiare, iubite de copiii din lumea întreagă - "Păienjenelul Lucas" și "Thomas și Prietenii săi".

Centrat pe creativitate, muncă în echipă și incluziune, Cartoonito țintește să sprijine personalitatea tuturor copiiilor, prin sărbătorirea unicității fiecăruia și prin încurajarea acestora să interacționeze cu ceilalți pe baza empatiei, respectului și a corectitudinii.

Vanessa Brookman, Senior Vice President, Kids & Family EMEA pentru Warner Bros. Discovery, a spus: „Sunt foarte mândră că în anul în care sărbătorim 100 de ani de Warner Bros., ne arătăm dedicarea către audiențele cele mai tinere, prin lansarea programului de divertisment pentru preșcolari, Cartoonito, în EMEA. Prin Cartoonito, ne propunem celebrarea individualității și a orginalității într-un singur și sigur loc, în care copiii și familiile lor pot râde și învăța alături de personaje îndrăgite. Suntem entuziasmați să prezentăm palmaresul variat de producții originale și să ne deschidem brațele către o nouă generație în lumea emblematică Warner Bros., cu adaptări moderne ale francizelor preferate pentru preșcolari, precum 'Batroțile' și 'Bugs Bunny: Constructorii'".

Produs de Warner Bros. Animation, „Batroți” marchează primul serial DC Batman pentru preșcolari, oferind tinerilor spectatori o aventură animată de mare viteză și interes.

Cei mici și familiile lor vor fi purtați într-o călătorie alături de grozava echipă de supervehicule - Bam (Batroata), Bibi (Motocicleta lui Batgirl), Redbird (Mașina sport a lui Robin), Buff (Bat-camionul) și Avionul Batwing - ce îi ajută pe Batman, Batgirl și Robin să mențină siguranța pe străzile Gotham City. Fie că se confruntă cu Legiunea Zoom sau unul dintre cei mai notorii răufăcători din orașul Gotham Batroțile vor folosi incredibilele gadget-uri și munca în echipă pentru a salva ziua și orașul Gotham.

"Bugs Bunny: Constructorii", produs de Warner Bros. Animation, este o noutate în istoria Looney Tunes, combinând aventura, umorul și modul de a fi al personajelor emblematice. Bugs Bunny Builders alimentează, prin aventurile pe care le prezintă, fascinația copiiilor față de construcții și amenajări și ajută preșcolarii să își formeze aptitudini esențiale - printre care exprimarea în public, rezolvarea problemelor, colaborarea, comunicarea și gândirea științifică precum și analiza matematică.

În acest serial, Bugs și Lola sunt administratorii unei echipe de constructori Looney Builders formată din Daffy, Porky, Tweety și alte fețe familiare din universul Looney. Împreună, echipa ajută cetățenii din Looneyburg cu lucrări caraghioase. Fie că aceștia construiesc o nouă pistă de curse palpitantă sau creează o înghețată nemaipomenită, nicio lucrare nu este prea mare sau prea nebunească pentru Constructorii Looney Tunes, atât timp cât muncesc în echipă și folosesc uneltele și vehiculele turate la maximum.

"Interstellar Ella" este un serial animat Computer Generated 3D, plin de acțiune, comedie și aventuri intergalactice, ce urmărește descoperirile făcute de Ella și prietenii ei despre comete, planete și toate elementele astronomice incredibile ce le alcătuiesc casa - galaxia Calea Lactee.

"Păienjenelul Lucas" este un show animat bazat pe un hit viral de pe YouTube, care urmărește aventurile unui tânăr păianjen înduioșător și a prietenilor săi, pe măsură ce încearcă să navigheze prin lumea mare care-l înconjoară.

"Ciupi-Ciup și Ciupercuțele" este un nou serial care urmărește comunitatea adorabilă a Ciupercuțelor, care pornesc într-o călătorie plină de aventură, veselie și voie bună. Creșterea nu este un lucru ușor când ești un gardian în miniatură al pădurii, dar împreună fiecare zi e la fel de frumoasă ca precedenta – mai ales când înveți, te simți bine și ai și prietenii alături de tine.

"Thomas și prietenii săi" - Toate motoarele pornite invită preșcolarii la bord pentru a urmări Locomotiva Numărul Unu și pe prietenii acesteia în noi aventuri muzicale simpatice. O animație 2D, vibrantă, care prezintă povestea a cinci motoare tinere: Thomas, prietenul său cel mai bun Percy, rivalul Diesel, aventurosul călător al lumii Nia și Kana, o nouă locomotivă electrică de mare viteză.

"Toad & Prietenii" este un serial animat Computer Generated, bazat pe nuvela Vântul prin sălcii scrisă de Kenneth Grahame. Acest serial celebrează și prezintă viața la țară, urmărind aventurile pline de umor, de pe malul râului ale lui Toad, Ratty, Mole și Hedge, în timp ce învață despre curaj, respect și importanța prieteniei.

Boomerang va deveni Cartoonito din 18 martie 2023 și va fi disponibil ca un program de sine stătător în România, unde, timp de două săptămâni, va difuza exclusiv episoade din cel mai nou serial – "BatRoți".

Cartoonito este operat prin intermediul Warner Bros. Discovery Kids & Family și difuzează programe moderne care au la bază proprietatea intelectuală emblematică pentru copii și familie a Warner Bros. Discovery, care provine de la Warner Bros. Animation și Cartoon Network Studios.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL