×


Programe TV -- Data și ora publicării: 06.03.2023 15:21:33

Nickelodeon a anunțat câștigătorii Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2023București (MEDIA EXPRES) / 6 mar 2023 / Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2023 și-a desemnat câștigătorii sâmbătă, 4 martie, la Microsoft Theatre din Los Angeles, gazdele evenimentului fiind Nate Burleson, coprezentator al emisiunii CBS Mornings și superstarul Charli D'Amelio, gala fiind programată în România în premieră la TV pe Nickelodeon în ziua de miercuri, 8 martie, de la ora 19:00, și în reluare pe 9 martie, de la 16:30 și pe 11 martie, de la 11:30.

Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2023 a inclus un spectacol de deschidere susținut de Bebe Rexha, onoruri speciale acordate lui Adam Sandler și lui Optimus Prime din Transformers, teaser-uri exclusive din lungmetraje foarte așteptate, apariții ale celor mai importante vedete ale momentului și alte surprize.

Cel mai premiat artist a fost Harry Styles, care se bucură de foarte multă popularitate în rândul adolescenților și care a fost desemnat câștigător pentru trei categorii: „Cel mai bun cântăreț”, „Cea mai bună piesă” și „Cel mai bun album”.

Printre marii câștigători s-au numărat și Taylor Swift care a plecat acasă cu două premii pentru „Cel mai bun album” și „Cea mai bună cântăreață”. Serialul Wednesday a primit premiul pentru „Cel mai bun serial pentru familie”, iar premiul pentru „Cea mai bună actriță” a mers la personajul principal al serialului, Jenna Ortega.

Serialul High School Musical a primit, de asemenea, două premii: trofeul pentru ”Cea mai bună actriță”, care a mers la Olivia Rodrigo, și cel pentru ”Cel mai bun actor” care i-a fost înmânat lui Joshua Bassett.

Printre alte vedete câștigătoare s-au numărat: Dwayne Johnson, Selena Gomez, Millie Bobby Brown, BTS, Serena Williams și LeBron James.

Evenimentul va fi transmis în România, în premieră, pe 8 martie, la televiziunea Nickelodeon, atunci când va fi anunțat și câștigătorul trofeului pentru “Cel mai iubit star românesc”. Nominalizații sunt Smiley, Andra Gogan, Familia Melimi și Alina Eremia.

Câștigătorii Kids’ Choice Awards 2023
TELEVIZIUNE:
1. CEA MAI BUNĂ EMISIUNE PENTRU COPII: The Fairly OddParents: Fairly Odder
2. CEL MAI BUN SERIAL PENTRU FAMILIE: Wednesday
3. CEL MAI BUN REALITY SHOW: MasterChef Junior
4. CEL MAI BUN SHOW DE DESENE ANIMATE: SpongeBob Square Pants
5. CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ (COPII): Olivia Rodrigo (Nini, High School Musical: The Musical: The Series)
6. CEL MAI BUN ACTOR (COPII): Joshua Bassett (Ricky, High School Musical: The Musical: The Series)
7. CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ (FAMILIE): Jenna Ortega (Wednesday Addams, Wednesday)
8. CEL MAI BUN ACTOR (FAMILIE): Finn Wolfhard (Mike Wheeler, Stranger Things)
FILM:
1. CEL MAI BUN FILM: Sonic the Hedgehog 2
2. CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ DE FILM: Millie Bobby Brown (Enola Holmes, Enola Holmes 2)
3. CEL MAI BUN ACTOR DE FILM: Dwayne Johnson (Black Adam/Teth-Adam, Black Adam)
4. CEL MAI BUN FILM ANIMAT: Minions: The Rise of Gru
5. CEA MAI BUNĂ VOCE ÎNTR-UN FILM ANIMAT (BĂRBAT): Dwayne Johnson (Krypto, DC League of Super-Pets)
6. CEA MAI BUNĂ VOCE ÎNTR-UN FILM ANIMAT (FEMININ): Selena Gomez (Mavis, Hotel Transylvania: Transformania)
MUZICĂ:
1. CEL MAI BUN ALBUM: "Midnights (3am Edition)"- Taylor Swift
2. CEA MAI BUNĂ C NTĂREAȚĂ: Taylor Swift
3. CEL MAI BUN C NTĂREȚ: Harry Styles
4. CEA MAI BUNĂ TRUPĂ: BTS
5. CEA MAI BUNĂ PIESĂ: "As It Was"- Harry Styles
6. CEA MAI BUNĂ COLABORARE MUZICALĂ: "Sweetest Pie"- Megan Thee Stallion, Dua Lipa
7. ARTISTUL BREAKOUT AL ANULUI: Dove Cameron
8. ARTISTUL CU CEL MAI MARE IMPACT SOCIAL: Bella Poarch
9. CEL MAI BUN ALBUM: Harry Styles (Marea Britanie)

ALTE CATEGORII:
1. CEA MAI BUNĂ CREATOARE DE CONȚINUT: Charli D'Amelio
2. CEL MAI BUN CREATOR DE CONȚINUT: MrBeast
3. CEA MAI ÎNDRĂGITĂ FAMILIE DE PE SOCIAL MEDIA: Ninja Kidz TV
4. CEA MAI BUNĂ SPORTIVĂ: Serena Williams
5. CEL MAI BUN SPORTIV: LeBron James
6. JOCUL VIDEO PREFERAT: Minecraft
7. CEL MAI ÎNDRĂGIT ANIMAL DE COMPANIE AL UNEI VEDETE: Olivia Benson Swift
8. CEA MAI BUNĂ CARTE: Seria de cărți Harry Potter

Nickelodeon, aflat acum în cel de-al 43-lea an de existență, este brandul numărul 1 în materie de divertisment pentru copii. Brandul include programe și producții de televiziune în Statele Unite și în întreaga lume, plus produse de consum, experiențe digitale, experiențe în locații, edituri și filme de lung metraj. Nickelodeon face parte din portofoliul global de mărci de divertisment multimedia al Paramount (Nasdaq: PARA, PARAA).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL