×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 06.03.2023 15:28:53

Disney+ a anunțat premiera unui program special cu Miley Cyrus pe 10 martie



București (MEDIA EXPRES) / 6 mar 2023 / Disney+ sărbătorește lansarea celui de-al optulea album, "Endless Summer Vacation" al artistei Miley Cyrus printr-o produție originală specială denumită „Miley Cyrus ‒ Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)”.

Miley Cyrus este producător executiv al acestei ediții muzicale create de Disney Branded Television, care va include piese noi de pe albumul Endless Summer Vacation, inclusiv hitul „Flowers”, ce a ocupat prima poziție în topul Billboard Hot 100 timp de șase săptămâni consecutive de la lansare.

Produs de Miley Cyrus, împreună cu premiată compania de producție RadicalMedia, HopeTown Entertainment, Crush Management și Columbia Records, evenimentul „Miley Cyrus ‒ Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)” este programat să apară în premieră vineri, 10 martie, la ora 20:00, pe Disney+.

Miley Cyrus urcă pe scenă în acest eveniment muzical de neratat și interpretează în premieră piese de pe albumul „Endless Summer Vacation”, inclusiv hitul „Flowers” și încă șapte piese de pe album, precum și una dintre piesele clasice care a ocupat primul loc în clasamentele din întreaga lume și un moment special alături de Rufus Wainwright.

Interpretările muzicale ale superstarului global sunt îmbinate cu interviuri exclusive filmate în faimoasa casă din Los Angeles unde a locuit Frank Sinatra și unde Miley a filmat videoclipul extrem de apreciat al piesei „Flowers”. Prin această ediție specială, Miley, care este și producătorul executiv, deschide ușa publicului din întreaga lume, oferind o imagine mai detaliată asupra noului ei album și a persoanei care a devenit. „Backyard Sessions” este o serie pe care Miley a lansat-o în 2012 pentru fanii ei. Telespectatorii au fost captivați imediat de experiența de a o urmări pe Miley și trupa ei interpretând piese într-un spațiu exterior intim, „Backyard Sessions” devenind rapid o serie de referință. „Miley Cyrus ‒ Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)” este o continuare a edițiilor anterioare.

Albumul Endless Summer Vacation va fi disponibil la nivel global atât în format digital, cât și fizic la distribuitorii Columbia Records, pe 10 martie. Albumul este disponibil fanilor și pentru pre-comandă, în mai mult configurații, inclusiv o variantă pe vinil negru, o variantă pe vinil roșu exclusiv și o variantă pe vinil transparent exclusiv disponibilă la shop.mileycyrus.com. De asemenea, fanii pot salva în prealabil albumul pe serviciile de streaming.

„Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)” este produs de RadicalMedia, Miley Cyrus, HopeTown Entertainment, Crush Management și Columbia Records. Regizorii producției sunt Jacob Bixenman și Brendan Walter, iar Marcell Rév este regizor de imagine.

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

RadicalMedia este unul dintre cei mai mari producători din lume de conținut de înaltă calitate. Compania dezvoltă, creează și produce filme, conținut de televiziune, reclame, videoclipuri muzicale, design, experiențe digitale și captivante. Recent, compania a obținut cea de-a patra nominalizare la Premiile Oscar și al doilea premiu câștigat cu Summer of Soul difuzat pe Disney+ și Hulu, o emisiune recunoscută ca fiind una dintre cele mai premiate documentare din istorie. RadicalMedia a mai obținut un Premiu Oscar pentru Fog of War și încă două nominalizări pentru Paradise Lost pe HBO; printre proiectele de succes pe care le-a creat compania se numără producțiile What Happened, Miss Simone? difuzat pe Netflix și filmul Hamilton pe Broadway difuzat peDisney+, care a obținut și un premiu Emmy, RadicalMedia continuând să creeze conținut pentru companii precum Apple, Netflix, HBO, Disney+, Showtime, History, National Geographic, Peacock și Hulu. Fluentă în fiecare disciplină narativă, pe toate platformele media, compania RadicalMedia a obținut o recunoaștere la nivelul întregii industrii, dincolo de premiile Oscar și Emmy® obținute, acestea fiind completate de numeroase premii Golden Globes, BAFTAs, Independent Spirit Awards, Peabodys, Grammys®, The Smithsonian Cooper-Hewitt National Design Award for Communication Design, Cannes Lion Palme D’ore și aproape orice altă distincție asociată cu industria de publicitate, marketing și divertisment. www.radicalmedia.com

Disney Branded Television integrează echipe de povestitori creativi și de experți în producție și marketing, responsabile pentru crearea seriilor de televiziune, filmelor și a altor programe din spectrul live-action, animații și formate fără scenariu. Grupul alimentează platforma de streaming Disney+, precum și rețelele de televiziune lineară Disney Channel, Disney XD și Disney Junior cu conținut dedicat copiilor, preadolescenților, adolescenților și familiilor, cu povești pline de imaginație, inspirație și care reflectă lumea și experiențele lor. Proiectele recente includ: „High School Musical: The Musical: The Series”, „Monștri la muncă”, „Misterioasa societate Benedict”, „Growing Up” și „Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori”, precum și proiectul „Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium”, care va fi lansat în curând. Disney Branded Television a creat câteva dintre cele mai emblematice producții și francize, câștigătoare ale mai multor premii, inclusiv Peabody Award, precum „Doctorița Plușica” și „Casa Bufnițelor”; producții premiate cu Emmy® precum „Familia Green la Oraș”, „Robin Roberts: Cu cărțile pe față” și „Elena din Avalor”; mult-iubitele animații scurte „Mickey Mouse” și franciza Disney Channel Original Movie (DCOM), care cuprinde peste 100 de titluri.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL