×

Programe TV -- Data și ora publicării: 10.03.2023 17:58:25

„Familia Crood: Copacul Familiei” este premiera lunii martie la Minimax



București (MEDIA EXPRES) / 10 mar 2023 / Un nou serial care continuă aventurile din filmele de cinematograf „Familia Crood” începe de sâmbătă, 11 martie, la Minimax, de la ora 21:25, cu difuzare zilnică.

Din același univers face parte și serialul „Începuturile familiei Crood”.

Acțiunea are loc imediat după cea din al doilea lungmetraj. Familiile Crood și Betterman învață să trăiască împreună într-o casă din copac, la cea mai inactivă fermă din preistorie. Serialul este povestea înființării unei comunități unice în care două lumi – două familii – se ciocnesc, cu rezultate amuzante, dar și emoționante. În cadrul episoadelor, personajele încearcă să se ajute, concurează la o seară de jocuri, organizează o școală și se apără de invazia maimuțelor.

De când s-a lansat, în 2013, filmul animat 3D „The Croods” a cucerit milioane de fani din lumea întreagă. Producția a avut și o continuare, lansată în 2020. Ambele au avut succes de box office. Dar membrii familiei Crood au avut și multe alte aventuri pe lângă cele prezentate pe marile ecrane și acestea sunt subiectul serialelor „Începuturile familiei Crood” și „Familia Crood: Copacul Familiei”.

În diminețile de martie, la Minimax are loc și maratonul „You Go, Girl”, dedicat fetelor. Acesta
începe cu episoade din „Eu și Mia”, de la ora 7:25. Urmează „Surorile”, de la ora 7:55, și „Polly
Pocket”, de la 8:30.

„Eu și Mia” este povestea unei fete timide care ajunge să lupte pentru drepturile unicornilor, într-o lume plină de magie – Centopia –, acolo unde Mia devine un spiriduș zburător care are o putere specială de invidiat: poate vorbi cu unicornii. Odată cu puterea vin însă și responsabilități noi: să salveze unicornii din ghearele unei regine malefice.

„Surorile” spune povestea a două surori de vârste diferite și cu temperamente diferite, care învață să se înțeleagă una pe cealaltă. Cele două surori sunt Marine, încă foarte inocentă la vârsta de 7 ani, și Wendy, care are 13 ani și este deja în „criza” și schimbările aferente adolescenței.

În „Polly Pocket”, eroina este o inventatoare de geniu la doar 11 ani, care are două lucruri preferate: aventurile și dorința arzătoare de a-i ajuta pe cei din jur și nu numai. Datorită unui medalion de la bunica ei, Polly se poate micșora, alături de prietenele ei, pentru aventuri simpatice, în miniatură.

Minimax face parte din portofoliul AMCNI CNE și este prima televiziune educativă pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Minimax se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani, Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte televiziuni similare, cu desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL