×

MUZICĂ -- Data și ora publicării: 17.03.2023 14:16:53

Lana Del Rey a lansat single-ul “The Grants”București (MEDIA EXPRES) / 17 mar 2023 / Lana Del Rey a lansat single-ul “The Grants”, a treia piesă extrasă de pe viitorul ei album, "Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd", informează Universal Music.

Piesa a fost scrisă împreună cu Mike Hermosa, are voci de la Melodye Perry, Pattie Howard și Shikena Jones, care au apărut în documentarul muzical din 2013, „20 Feet From Stardom”.

„The Grants” a avut premiera ca cea mai tare înregistrare la BBC Radio 1 și urmează recentele lansări ale primelor ei două single-uri, „Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd” și „A&W”, prin Interscope Records.

Luna aceasta, Lana a fost onorată cu premiul Visionary la Billboard Women in Music Awards 2023 din Los Angeles.

Cel de-al nouălea album al Lanei Del Rey, "Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd", urmează să fie lansat pe 24 martie și este disponibil pentru precomandă.

Melodia poate fi ascultată pe YouTube la adresa https://youtu.be/ZegtK54DC4c sau din platforma de sharing Universal Music https://umusic.lnk.to/TheGrantsPR.

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Pentru mai multe informații despre Universal Music Group N.V., vizitați www.universalmusic.com

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata in urma cu 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL