×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 21.03.2023 10:46:54

ANGA COM 2023 a anunțat Conferințele din timpul congresului de anul acesta dedicat comunicațiilor prin fibră optică și media



București (MEDIA EXPRES) / 21 mar 2023 / ANGA COM, Expoziția și congresul pentru comunicații în bandă largă, televiziune și online care se va desfășura în perioada 23-25 ​​mai 2023 la Köln în Germania a anunțat programul conferințelor, cu 26 de paneluri și peste 100 de vorbitori înscriși la Summitul internațional FTTH, Summitul digitalizării, Summitul media, Summitul Gigabit și Summitul de conținut.

Summitul digitalizării din acest an este dedicat combinării investițiilor private și publice și include directori executivi și politicieni printre care: Srini Gopalan (membru al consiliului de administrație, Deutsche Telekom / purtătorul de cuvânt al consiliului de administrație, Telekom Deutschland), Silke Krebs (secretar de stat, Ministerul Afacerilor Economice, Industriei, Protecției Climatice și Energiei din statul Renania de Nord-Westfalia), Timo von Lepel (director general, NetCologne), Andreas Pfisterer (CEO, Deutsche Glasfaser), Philippe Rogge (CEO, Vodafone Deutschland), Stefan Schnorr (secretar de stat, Ministerul Federal pentru Digital și Transport) și Bernd Thielk (Director general, willy.tel).

Noul Summit Internațional FTTH începe cu o discuție pe podium cu furnizori internaționali.

Summitul media abordează întrebarea „Cum obținem o nouă creștere în televiziune și video?” cu participarea: Sabine Anger (SVP, Streaming, Europa Centrală și de Nord, Paramount), Matthias Dang (Co-CEO RTL Deutschland, CEO Ad Alliance), Katja Hofem (VP Content DACH, Netflix), Daniel Rosemann (Director General, ProSieben și SAT.1) și Dr. Christoph Schneider (Managing Director, Amazon Prime Video).

Summit-ul Gigabit: "Cum se vor dezvolta rețelele și operatorii până în 2025?" îi reunește pe Jan Georg Budden (CEO și co-fondator, Deutsche GigaNetz), Nelson Killius (CEO, M-net), Klaus Müller (Director Fiber, Telekom Germania), Markus Oswald (CEO, Tele Columbus) și Jens Prautzsch (CEO, Unser Fibră de sticlă verde).

Summitul despre conținut are ca temă concurența dintre conținutul gratuit vs. cel plătit și îi reunește pe Nicole Agudo Berbel (Director General și Director de Distribuție, Seven.One Entertainment Group), Michael Bracher (SVP Production & Editorial DACH, DAZN), Arnim Butzen (SVP Business Unit TV & Entertainment, Telekom Deutschland), Frank Hoffmann (Managing Director) WELTN24) și Tanja Hüther (șefa consiliului de distribuție ARD, ARD).

Discuțiile se vor desfășura în limbile germană și engleză care vor fi traduse simultan.

Panelurile obișnuite de strategie abordează, printre altele, următoarele subiecte ale industriei de comunicații în bandă largă și media: Summit-ul pentru durabilitate: managementul energiei și durabilitate (în cooperare cu Asociația TVA), Lansarea fibrei optice: modele de cooperare și acces deschis, Actualizați strategia Gigabit: finanțare publică, metode de instalare și reziliență, Recepție TV Quo vadis: Cine câștigă bătălia pentru client?, Noi tendințe în TV, streaming și OTT, Cota echitabilă: actualizare cu privire la discuția privind participarea Big Tech la costurile rețelei, Interfețe cu utilizatorul: Cum vor arăta ecranul de pornire și consumul TV de mâine?, Reglementarea platformelor: localizare și valoare publică, Ultimele noutăți în drepturile de autor și retransmisie, Strategii tehnice pentru descoperirea conținutului (în cooperare cu Platforma TV Germană).

Pentru prima dată, o parte a programului se va desfășura în cadrul Scenei de Inovații, direct în sălile de expoziție. Scena de inovații face parte din Zona Specială dedicată distribuției media și Streaming & OTT Hub, în sala 7.

Spațiul expozițional din cele două săli va crește la peste 25.000 mp pentru peste 450 de expozanți din 35 de țări, mai mare decât înainte de pandemie.
Planurile de alocare a standurilor sunt disponibile online.

Dr. Peter Charissé, CEO ANGA COM: „Ținta noastră a fost 400 de expozanți, acum suntem la peste 450. Ambele domenii de bază, fibra optică și distribuția media, au crescut rapid. Cererea este încă atât de mare încât nu putem oferi spațiu de stand tuturor companiilor interesate. Programul conferinței este mai extins ca niciodată și plin de inovații. Sunt deosebit de mulțumit că participarea este din nou de prima clasă, pentru ambele domenii, telecomunicații și distribuție media”.

Un format de conferință complet nou este Ziua Tematică Fibră și Municipalități de joi, 25 mai 2023, cu intrare gratuită la expoziție și la conferință. Partenerii zilei tematice sunt "atene KOM" și asociația VATM. Pe lângă o actualizare a strategiei gigabit, 9 operatori de rețele de fibră optică își vor prezenta conceptele actuale de implementare pentru orașe și municipalități.

La primul panel participă: Deutsche GigaNetz, Deutsche Glasfaser, LEONET, OXG Glasfaser și Tele Columbus. În cel de-al doilea panel vor fi prezenți: Deutsche Giga Access, Infrafibre Germany, Vattenfall Eurofiber și VX Fiber. Programul va fi completat de „Atene KOM Broadband Forum for Municipalities” cu prezentări pe subiecte deosebit de actuale din industrie.

Agenda pentru panourile tehnologice din programul conferinței și programul suplimentar privind noua Etapă de Inovare vor fi lansate în aprilie. Panourile tehnologice vor aborda, printre altele, subiectele FTTH, DOCSIS 4.0, OTT, Wi-Fi, inteligență artificială, rezistență și durabilitate.

Înregistrarea pentru vizitatorii conferințelor și expozițiilor este posibilă online la adresa https://angacom.de/en/visitors/tickets, organizatorii anunțând că biletele nu vor putea fi cumpărate la fața locului. Biletele pentru expoziție sunt disponibile pentru 25.- Euro. Participarea la conferințe poate fi rezervată de la 130.- Euro. Pe 25 mai 2023, Ziua Tematică Fibre și Municipalități, participarea la expoziție și conferință este complet gratuită. Cei care au deja un bilet obișnuit de expoziție sau conferință nu trebuie să se înregistreze separat pentru această zi.

Toate informațiile despre rezervarea standurilor, precum și despre publicitate și sponsorizare sunt disponibile online. Mai multe detalii despre eveniment și numeroase recenzii ale clienților din industria de bandă largă și media pot fi găsite în fișa informativă. Site-ul oferă, de asemenea, o gamă largă de videoclipuri și fotografii .

ANGA COM este cel mai important congres / expoziție din Europa pentru comunicațiile bandă largă, televiziune și online, fiind organizat de asociația cabliștilor din Germania, ANGA. Ultimul ANGA COM a numărat 390 de expozanți din 33 de țări și peste 18.000 de participanți din 82 de țări. Printre participanți s-au numărat 520 de operatori de rețele și platforme care deservesc peste 200 de milioane de gospodării din toată Europa, precum și 250 de companii media.

Partenerii pentru programul conferinței din acest an sunt Arista Networks, atene KOM, Broadband Forum, Deutsche TV-Plattform, Egon Zehnder International, EY, NLconnect, Ocilion IPTV Technologies și VATM, iar partenerii-sponsori ai conferinței sunt AVM, QVC și SES Germania.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL