×

Programe TV -- Data și ora publicării: 25.03.2023 11:08:02

PRO TV marchează Ora Pământului și se alătură celui mai mare eveniment de mediu din istorieBucurești (MEDIA EXPRES) / 25 mar 2023 / Milioane de oameni din întreaga lume, instituții și companii sting luminile timp de o oră, sâmbătă, 25 martie, în cadrul celui mai mare eveniment de mediu din istorie: Earth Hour. PRO TV se alătură acestei inițiative și marchează această mișcare prin schimbarea logoului.

”Ne dorim ca împreună să avem grijă de planetă și să promovăm un comportament sustenabil atât în rândul angajaților, cât și în rândul celor care ne privesc zilnic. Marcarea Orei Pământului este deja o tradiție pentru PRO TV și vine ca o extensie a acțiunilor pe care le-am făcut intern pentru a reduce emisiile de carbon. Intenționăm ca în anii următori toate producțiile noastre sa fie acreditate albert”, spune Aura Zaharia, CFO PRO TV și ambasador Environmental and Social Governance (ESG).

În fiecare zi, PRO TV implementează planuri concrete pentru a reduce impactul negativ asupra mediului și pentru a proteja planeta. PRO TV ia măsuri pentru a reduce emisiile de carbon ale producțiilor sale, dar și pentru a le oferi angajaților soluții pentru un mediu de lucru sustentabil. În această mișcare, PRO TV vizează reducerea amprentei de carbon.

”Importanța conștientizării problemelor climatice și, mai ales găsirea soluțiilor care să rezolve aceste probleme trebuie să fie unul din punctele principale de pe agenda fiecărei companii. Consumăm resurse limitate și, uneori foarte greu regenerabile, producem mult prea mult și nu întotdeauna sustenabil. Orice schimbare care vine în ajutorul mediului înconjurător e bine-venită. PRO TV ia parte în fiecare an la diverse evenimente speciale ce au drept scop educarea publicului nostru și creșterea nivelului de conștientizare asupra problemelor legate de mediu. E deja o tradiție să sărbătorim alături de întreaga planetă, pe 25 martie, “Ora Pământului”. O să stingem și noi un bec animat aflat în centrul logo-ului PRO TV susținând astfel mișcarea globală. Pe tot parcursul anului o să fim alături de multe alte evenimente de acest fel și vom adapta logo-ul PRO TV la aceste momente speciale. Uitați-vă cu atenție în colțul stânga sus al tv-ului!”, a spus Vasile Alboiu, Director de Creație PRO TV.

Printre măsurile implementate deja în rândul producțiilor TV, dar și la sediu, se numără: înlocuirea elementelor de unică folosință cu elemente reutilizabile - paharele de plastic au fost înlocuite cu sticle, căni și termosuri, tacâmurile și caserolele de plastic au fost eliminate complet, deșeurile sunt colectate selectiv, iar începând din luna martie 2023, PRO TV beneficiază la sediu de energie 100% regenerabilă.

Printre producțiile care au obținut până-n prezent certificarea ALBERT Carbon Neutral Sustainable Production sunt: Românii au talent, Vocea României, Ce spun românii, sezoanele 1 și 2 din serialul Clanul, Batem Palma?, Lecții de viață, iBani, Doctor de bine, iar numeroase alte producții PRO TV sunt deja în curs de acreditare.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL