×

Programe TV -- Data și ora publicării: 27.03.2023 14:33:10

"Recrutul" ("The Rookie") și "Bosch" încep din această seară la AXNBucurești (MEDIA EXPRES) / 27 mar 2023 / Începând de astăzi, 27 martie, în fiecare luni seara, John Nolan din "Recrutul" și Harry Bosch din serialul omonim pornesc pe urma infractorilor din Los Angeles, la AXN.

Astfel, de la ora 21.00, cel mai bătrân recrut al poliției din Los Angeles , John Nolan, revine în cel mai nou sezon din serialul procedural Recrutul (The Rookie), cu Nathan Fillion în rol principal. În primul episod al sezonului cinci, ofițerul Nolan este din nou față în față cu Rosalind, periculoasa criminală în serie care vrea să se asigure că lupta dintre ei nu s-a terminat. Mai mult, după ce s-a folosit de toată experiența de viață, determinarea și simțul umorului pentru a face față colegilor săi cu 20 de ani mai tineri, a sosit momentul ca John să fie responsabil pentru pregătirea noii generații de recruți.

Acțiunea continuă tot în Orașul Îngerilor, de la ora 22.00, cu primele două episoade din serialul polițist, Bosch, inspirat din romanele celebrului scriitor Michael Connelly.

Cu Titus Welliver în rolul lui Harry Bosch și o distribuție complexă - Jamie Hector, Lance Reddick, Amy Aquino, Mimi Rogers, Paul Calderón- serialul prezintă o înlănțuire de cazuri de omucidere  pe care Bosch le rezolvă cu determinarea celui care nu renunță nicio clipă în a fi loial propriului cod etic. Iar codul lui Bosch este foarte clar: „Toată lumea contează sau nimeni nu contează”. 

Hyeronimus „Harry” Bosch este un personaj cu totul aparte, pe care telespectatorii vor avea ocazia să îl descopere pe parcursul celor șapte sezoane ale seriei. Cu peste 20 de ani de experiență, este un polițist de modă veche, care se bazează mult pe intuiție și fler. Dependent de muncă, dar deloc interesat de jocurile politice sau de intrigile interne, Bosch nu își dorește să urce pe scara ierarhică. Are un puternic sentiment de loialitate și camaraderie pentru colegii lui și păstrează acasă într-un borcan câte un cartuș de la fiecare înmormântare a ofițerilor de poliție căzuți la datorie la care a fost prezent.

Bântuit de propriul trecut și de crimele din Los Angeles, Harry Bosch suferă de sindrom post-traumatic și insomnii, pe care le acompaniază cu un pahar de alcool și muzica lui Miles Davis și John Coltrane, în vila sa de pe dealurile de la Hollywood. Inflexibilul detectiv este connaisseur când vine vorba de jazz, având o colecție impresionantă de viniluri, pe care le ascultă la sisteme audio retro. 

Trailer "Bosch" – https://www.youtube.com/watch?v=Z4w8NwR_1G8
Trailer "Recrutul" Sezonul 5 (The Rookie) - https://youtu.be/P5b5a9muIBs

AXN este o televiziune de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix perfect de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale (Absența, Carter, Polițiști fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Blacklist, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL