×

MUZICĂ -- Data și ora publicării: 28.03.2023 15:56:34

Cinematografele din România vor difuza petrecerea globală de lansare a albumului Metallica "72 Seasons"



București (MEDIA EXPRES) / 28 mar 2023 / Metallica își promovează cel de-al 12-lea album "72 Seasons" cu "listening party global", un eveniment difuzat inclusiv în cinematografele din România, joi, 13 aprilie, de la ora 20.30, cu doar o zi înainte de lansarea mondială. Spectacolul are o singură difuzare, informează Universal Music România.

"72 Seasons - Global Premiere", filmul, aduce pe marele ecran interviuri exclusive cu membrii trupei, dezvăluie poveștile din spatele muzicii lor, precum și videoclipurile pieselor de pe ultimul album.

În cinematografele selectate, "Metallica: Global Premiere" este disponibil cu sunet Dolby Atmos® (în România în rețeaua Cineplexx), o experiență audio imersivă care dezvălui detalii de o claritate și profunzime de neegalat.

Conținând recent lansatele piese „If Darkness Had a Son”, noua piesă „impozantă, indestructibilă,” (Revolver) „Screaming Suicide” și primul single „Lux Æterna” — catalogat în noiembrie 2022 drept „impresionant, agresiv” (Billboard), „șocant” (Rolling Stone) și „intens” (USA Today) — "72 Seasons" va fi lansat pe 14 aprilie de Blackened Recordings.

Produs de Greg Fidelman, Hetfield & Ulrich, albumul "72 Seasons" conține 12 piese, are o durată de peste 77 de minute și este cel mai recent album de studio al trupei Metallica de la "Hardwired… To Self-Destruct", din 2016. Albumul va fi disponibil în ediție limitată pe vinil negru 2LP de 140 g precum și în format CD și pe canalele de streaming, iar precomenzile se pot face accesând https://presave.umusic.com/72-season.

Biletele pentru evenimentul cinematografic din 13 aprilie Metallica: Global Premiere Wolrdwide Listening Party s-au pus în vânzare în umătoarele rețele:

Cineplexx (cu sunet Dolby Atmos): https://bit.ly/3IML3wA

Cinema City: http://bit.ly/3YgFHj9

Happy Cinema: http://bit.ly/3J4xtWK

Cine Gold: https://bit.ly/3Zwf1f9

Cinema Victoria Timișoara: http://bit.ly/3ZdTs3h

Cinemax: http://bit.ly/3ILGvqb

Cinema One Brașov: http://bit.ly/3YDpbty

Cinema One Satu Mare: http://bit.ly/3ZHwodj

Cinema Ateneu Iași: http://bit.ly/3Jyl91l

Cinema Inspire Craiova: http://bit.ly/3yyDaGj

Cinema Inspire Alba Iulia: https://bit.ly/3yyDaGj

Cinema Arta Cluj: http://bit.ly/3yAa8WU

Cinema Victoria Cluj: https://bit.ly/3YIn2ge

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume.

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata in urma cu 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL