×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 03.04.2023 17:01:13

Disney+ a anunțat premiera thrillerului SF de spionaj "Invazia secretă" ("Secret Invasion")București (MEDIA EXPRES) / 3 apr 2023 / Disney+ a anunțat premiera thrillerului SF de spionaj "Invazia secretă" ("Secret Invasion"), din universul Marvel Studios, pentru miercuri, 21 iunie, exclusiv pe rețeaua de streaming.

Noul serial Marvel, "Invazia secretă" (TRAILER: https://youtu.be/Tp_YZNqNBhw), se petrece în prezentul Universului Cinematic Marvel, avându-l în centru pe Nick Fury care află despre o invazie clandestină a Pământului de către o facțiune de Skrulls care își schimbă forma.

Fury și aliații săi, printre care Everett Ross, Maria Hill și Skrull Talos, care s-a stabilit pe Pământ, luptă contra cronometru pentru a zădărnici iminenta invazie Skrull și a salva omenirea.

”Invazia secretă” îi are în distribuție pe Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Charlayne Woodard, Killian Scott, Samuel Adewunmi, Dermot Mulroney, Christopher McDonald, Katie Finneran, alături de Emilia Clarke, Olivia Colman și Don Cheadle.

Ali Selim regizează serialul și este producător executiv, alături de Kevin Feige, Jonathan Schwartz, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Samuel L. Jackson, Ali Selim, Kyle Bradstreet și Brian Tucker. Kyle Bradstreet este, de asemenea, scenaristul principal, iar Jennifer L. Booth, Allana Williams și Brant Englestein sunt co-producători executivi.

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL