×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 18.04.2023 15:56:30

FilmBox Holidays s-a lansat cu 100 de producții special de PașteBucurești (MEDIA EXPRES) / 18 apr 2023 / SPI International, compania care deține și operează 42 de televiziuni la nivel global, a anunțat un nou „canal inteligent” pe platforma de streaming FilmBox+, cu o experiență similară cu televiziunea clasică, liniară: FilmBox Holidays, cu 100 de producții cinematografice curatoriate astfel încât să mulțumească toate gusturile.

Filme de acțiune precum „Inferno” (Jean-Claude Van Damme, Danny Trejo), „Tigrii de pe șine” (Jackie Chan), comedii romantice precum „Delicatesa” (Audrey Tautou), „Fata bună” (Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal, John C. Reilly), drame precum „Aventură de-o noapte” (Keira Knightley, Eva Mendes, Sam Worthington, Griffin Dunne) și comedii strașnice cum ar fi „Extractul” (Jason Bateman, Kristen Wiig, Ben Affleck), plus o sumedenie de filme de familie, animații și biografice: toate sunt cuprinse în programul canalului FilmBox Holidays, creat special pentru sărbători.

Canalele inteligente de pe FilmBox+ sunt accesibile din meniul aplicației și aduc un plus de varietate utilizatorului, un răspuns mai ușor la căutarea unui film de vizionat, odată cu o experiență apropiată de cea a televiziunii clasice (filmele au ore de difuzare și accesarea oricărui canal îi oferă utilizatorului acces la un program).

Conținutul este special ales pe genuri cinematografice și se adaugă celorlate canalele inteligente precum FilmBox Kids, FilmBox Action, FilmBox Comedy, FilmBox Crime etc.

SPI International se descrie drept o companie globală media care operează 42 de televiziuni pe șase continente. Compania a fost înființată în urmă cu 28 de ani în Polonia. Compania operează mai multe televiziuni cu plată și gratuite în Europa Centrală și de Est, Europa de Vest, CSI (Comunitatea Statelor Independente) și fosta Iugoslavie, inclusiv Polonia, Cehia, România, Serbia, Olanda și Rusia (dacă este în continuare adevărat și nu o lipsă de actualizare în comunicarea publică a companiei, vânzarea de filme programe ar putea încălca embargoul UE asupra Rusiei, n.red. Media Expres).

SPI este unul dintre principalii furnizori de servicii de film din țările în care își desfășoară activitatea, FilmBox fiind televiziunea sa emblematică de film. SPI Group deține o suită de mărci care au devenit nume cunoscute precum FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka și Dizi.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL