×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 27.04.2023 13:42:01

Voyo a anunțat mai multe live-uri printre care decernarea Premiilor Gopo dar și festivalul „Beach, please!”București (MEDIA EXPRES) / 27 apr 2023 / Platforma online Voyo a anunțat mai multe noutăți printre care filmul românesc ”Crai nou”, cel mai important eveniment al cinematografiei românești, Premiile Gopo, și primul festival al verii, „Beach, please!”.

Cele mai importante realizări cinematografice din acest an au fost premiate pe 25 aprilie, de la ora 19:00, în cadrul celui mai prestigios eveniment de acest gen, realizat în România: Gala Premiilor GOPO. Voyo a transmis LIVE decernarea, iar Amalia Enache, prezentatoarea Știrilor PRO TV de noapte, i-a așteptat pe cineaștii nominalizați și invitați pe covorul roșu.

Primul festival muzical de amploare al anului are loc în perioada 27-30 aprilie, la Costinești. Peste 150.000 de tineri sunt așteptați la „Beach, please!, concertele fiind transmise în direct, pe Voyo. Timp de patru zile, pe scenă vor urca 6IX9INE, DaBaby, Central CEE, NLE Choppa, B.U.G. Mafia, Afrojack, Vinai, Ian, INNA, Spike, Irina Rimes, Nane, YNY Sebi și alții.

Nominalizat la șase categorii în cadrul Galei Gopo 2023 din care a câștigat însă doar una, pentru Tânără speranță – Ioana Chițu, filmul „Crai nou”, regizat de Alina Grigore, este disponibil tuturor abonaților Voyo. Pelicula spune povestea unei tinere din mediul rural, care vrea să scape dintr-un anturaj abuziv. Irina, o tânără de 22 de ani, mezina unei familii disfuncționale, cu tată absent și o mamă bolnavă, este dominată de unchiul și mătușa ei, care se opun celui mai mare vis al fetei: acela de a studia la București.

În sfârșit, Voya a anunțat că va difuza în curând serialul „FBI”, care arată cum funcționează divizia de criminalitate a biroului federal de investigații, unde o mână de oameni își riscă viața pentru a proteja SUA de amenințări.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL