×

Programe TV -- Data și ora publicării: 05.05.2023 14:56:59

Încoronarea Regelui Charles al III-lea este transmisă în direct la Știrile Pro TV și pe VoyoBucurești (MEDIA EXPRES) / 5 mai 2023 / Încoronarea Regelui Charles al III-lea va fi transmisă, în direct, de la Londra, sâmbătă, 6 mai, în cadrul ediților speciale Știrile Pro TV: dimineață, de la ora 07:00 până la 10:30 și de la 11:30 până la ora 15:00, evenimentul fiind în direct și pe platforma online a grupului, Voyo.

Cosmin Stan este trimisul Pro TV la Londra, pentru transmisiile de la încoronarea Regelui Charles al III-lea, potrivit unui comunicat difuzat de Pro TV, care mai notează faptul că 6 mai este o zi istorică pentru Regatul Unit al Marii Britanii și o zi specială pentru întreaga lume.

Cel mai important eveniment al monarhiei britanice din ultimii 70 de ani, slujba de încoronare este o ocazie solemnă, religioasă şi plină de simbolism, în care Charles va depune jurământul prin care promite să susţină legea şi Biserica Angliei, se mai arată în comunicatul Pro TV. Momentul central al evenimentului este așezarea pe istoricul Scaun al Încoronării, cunoscut sub numele de Scaunul Regelui Edward, care conţine Piatra Destinului, și ungerea noului rege de către Arhiepiscopul de Canterbury, liderul spiritual al comuniunii anglicane mondiale, cu mir sfânt de la Ierusalim.

Cosmin Stan și operatorul Ioan Bucșa vor transmite în direct, de la Londra, cele mai importante momente și vor fi în centrul atmosferei din capitala britanică, unde sunt așteptați zeci de mii de turiști.

”Sunt extrem de fericit să fiu, din nou, martor al istoriei. Este motivul principal pentru care iubesc această meserie: să pot să fiu în miezul evenimentelor care contează cu adevărat, care schimbă lumea, care vor rămâne în istorie. Este un privilegiu și o onoare să am acces, în primul rând, la o astfel de reprezentație de care o generație întreagă poate are parte o singură dată. Și mă bucur că voi avea astfel ocazia să le transmit telespectatorilor români informații la prima mână de la fața locului”, a spus Cosmin Stan.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL