×

Programe TV -- Data și ora publicării: 07.05.2023 09:40:16

VOYO difuzează în mai semifinalele UEFA Europa League și UEFA Conference League, filmul „Gata oricând: Eroii de la podul Jiului” și evenimentul Redbull SoundClash



București (MEDIA EXPRES) / 7 mai 2023 / Serviciul de conținut la cerere VOYO încearcă să atragă noi abonați cu fotbal, filme și seriale și evenimente precum „cea mai mare confruntare muzicală a anului: Vama vs. Killa Fonic”, la Redbull SoundClash, pe lângă programele de la Pro TV - finalul sezoanelor „Românii au talent”, „Survivor România” și „Clanul”.

„Gata oricând: Eroii de la podul Jiului”, o dramă istorică realizată după o întâmplare reală, va fi disponibilă abonaților VOYO în luna mai. Filmul spune povestea modului în care o mână de civili, conduși de comisarul Popilian, au reușit să apere podul de peste Jiu de armata germană în Primul Război Mondial. În dimineața zilei de 14 octombrie 1916, atunci când un tânăr descoperă că armata a ajuns aproape de Târgu-Jiu, împreună cu câțiva polițiști și cercetași, ajutați de câțiva civili rămași în orașul deja evacuat, luptă la Podul Jiului pentru a opri ocuparea orașului până la sosirea armatei.

VOYO transmite joi, 11 mai, în direct, evenimentul de la Romexpo „Redbull SoundClash 2023”, în care doi artiști performează pe două scene și din care iese un singur învingător. Într-un show senzațional, cu o singură miză: aplauzele publicului, Vama și Killa Fonic se vor lupta în cea mai intensă bătălie muzicală.

Noii abonați la Voyo în această perioadă, sau prelungesc abonamentul existent, au șansa să câștige o invitație dublă la cel mai așteptat duel muzical al anului. Detalii despre concurs sunt disponibile online la adresa https://soundclash.protv.ro/.

Nu în ultimul rând, Voyo transmite exclusiv pe platforma online semifinalele UEFA Europa League și UEFA Conference League de joi 11 și joi 18 mai, când amatorii de fotbal pot vedea partidele AS Roma – Bayer Leverkusen (UEL), Fiorentina – Basel (UECL) și West Ham – AZ Alkmaar (UECL), dar și Juventus – Sevilla (UEL).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL