×

Programe TV -- Data și ora publicării: 09.05.2023 13:54:18

Filme și seriale Sony Pictures în exclusivitate și în continuare pe HBOBucurești (MEDIA EXPRES) / 9 mai 2023 / Sony Pictures Television și Warner Bros. Discovery au anunțat la 9 mai prelungirea parteneriatului de conținut în Europa Centrală și de Est, prin care filme de lungmetraj Sony Pictures Entertainment și seriale TV vor fi difuzate în exclusivitate atât la televiziunile HBO, cât și pe platforma HBO Max, inclusiv în România.

De la hiturile recente, cum ar fi Whitney: I Wanna Dance With Somebody, filmul biografic despre viața lui Whitney Houston, și A Man Called Otto în care joacă Tom Hanks, până la cele mai așteptate filme de pe lista de lansări viitoare ale Sony Pictures Entertainment, parteneriatul va aduce unele dintre cele mai mari titluri și francize celor care urmăresc HBO și HBO Max. Printre titlurile viitoare din lista Sony Pictures Entertainment se numără: Spider-Man: Across the Spider-Verse, Gran Turismo, Equalizer 3, următoarea ecranizare a francizei Ghostbusters și noile lungmetraje din universul Spider-Man (inclusiv Kraven the Hunter, El Muerto și Madame Web).

Parteneriatul va include, de asemenea, accesul abonaților HBO și HBO Max la o selecție extinsă a celor mai populare filme din catalogul Sony Pictures Entertainment, inclusiv filme din francizele Spider-Man, Jumanji, Men In Black și Hotel Transylvania. Serialul de televiziune Accused, lansat în ianuarie pe Fox în SUA, aducând cele mai mari audiențe ale rețelei din ultimii trei ani, precum și drama britanică Without Sin, nominalizată la BAFTA, și titlurile Twisted Metal și Lucky Hank, sunt și ele incluse în acord.

Acordul pentru filme și seriale de televiziune dintre Warner Bros. Discovery și Sony Pictures Entertainment cuprinde teritoriile din Europa Centrală și de Est, aducând aceste titluri în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Bosnia-Herțegovina, Macedonia de Nord și Kosovo.

Mark Young, Executive Vice President, Networks & Distribution, Sony Pictures Television EMEA, a declarat: "În calitate de studio independent cu un portofoliu foarte așteptat de filme de lungmetraj și seriale de televiziune de la Hollywood în fața noastră și cu o diversitate mare de conținut clasic în biblioteca Sony Pictures, ne aflăm într-o poziție unică în care putem conecta conținutul excelent cu publicul din întreaga lume. Acest nou acord extins cu partenerii și prietenii noștri de la Warner Bros. Discovery este o modalitate extraordinară de a aduce acest conținut publicului HBO și HBO Max din Europa Centrală și de Est."

Ragnhild Thorbech, Senior Vice President, Programming and Acquisitions EMEA, Warner Bros. Discovery, a declarat: "Prelungirea acestui parteneriat multianual le permite abonaților noștri din Europa Centrală și de Est să să se bucure în continuare de o gamă incredibilă de filme de lungmetraj și seriale TV de la Sony pe HBO și HBO Max, ca parte a abonamentului lor existent. Alături de titlurile din familia de mărci Warner Bros. Discovery, inclusiv HBO Originals, Warner Bros., Max Originals și universul DC, acest tip de parteneriate ne ajută să ne asigurăm că oferim cel mai bun mix de conținut posibil."

Sony Pictures Television (SPT) este unul dintre cei mai importanți furnizori de conținut din industria televiziunii, producând și distribuind programe la nivel mondial din toate genurile și pentru toate platformele. Pe lângă faptul că gestionează una dintre cele mai mari biblioteci de filme de lungmetraj, emisiuni de televiziune și formate premiate din industrie, SPT operează un portofoliu solid de companii de producție deținute integral și în asociere în Statele Unite ale Americii, Europa, America Latină și Asia-Pacific, precum și canale liniare și digitale din întreaga lume. SPT este o companie Sony Pictures Entertainment, o filială a Sony Group Corporation, cu sediul la Tokyo.

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie globală, lider în domeniul media și al divertismentului, care produce și distribuie cel mai popular și complet portofoliu de conținut și branduri din lume, prin televiziune, film și streaming. Disponibilă în peste 220 de țări și teritorii și în 50 de limbi, Warner Bros. Discovery inspiră, informează și distrează publicul din întreaga lume prin intermediul mărcilor și produselor sale emblematice, printre care: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network , Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV și altele. Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați www.wbd.com.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL