×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 11.05.2023 11:40:50

Aplicația Focus Sat difuzează primele patru sezoane din serialul "Nieuwe buren" / "Vecini"București (MEDIA EXPRES) / 11 mai 2023 / Serialul „Vecinii” („Nieuwe buren”, 2014-2019), produs în Țările de Jos, se va difuza exclusiv în Aplicația Focus Sat din 15 mai. Săptămânal, va intra unul dintre cele 4 sezoane a câte 10 episoade fiecare, astfel: sezonul 1 – din 15 mai, din 22 mai – sezonul 2, a treia serie – din 29 mai și din 5 iunie – sezonul 4.

„Vecinii” spune povestea unui cuplu care se mută în cartierul Zonnewijk din suburbiile orașului olandez Almere pentru a începe o viață nouă. Eva (Bracha van Doesburgh) și soțul ei, Peter (Daan Schuurmans), așteaptă un copil. Când fetița se naște prematur și moare, părinții îndurerați găsesc sprijin în noii lor vecini: Rebecca (Katja Schuurman) și Steef (Thijs Römer). Cele două cupluri dezvoltă o prietenie strânsă, iar viețile lor devin din ce în ce mai apropiate până când ajung să aibă relații intime. Cei patru ascund secrete și dorințe intense, iar granițele sunt împinse din ce în ce mai departe până când nu mai există cale de întoarcere.

„Vecinii” este un serial complet atipic care îmbină realitatea și ficțiunea într-un mod cât se poate de original. Protagoniștii formează un cuplu și în viața reală: Bracha van Doesburgh și Daan Schuurmans sunt căsătoriți din 2011 și au împreună 3 copii, iar Katja Schuurman și Thijs Römer au fost soț și soție în perioada 2006 - 2015 și au o fetiță.

Și în sezoanele următoare au fost distribuiți actori care erau împreună în momentul filmărilor. În plus, frumoasele case în care are loc acțiunea sunt reale și au fost puse la dispoziția echipei de filmare de către locuitorii din Zonnewijk. Aceștia au fost cazați într-un hotel din Almere, iar locuințele lor au devenit adevărate puncte de atracție în zonă.

Fiecare sezon din „Vecinii” adaugă un nou cuplu de vecini în cartier. Iar scenariul se complică și ajunge să implice poliția și autoritățile, o încarcerare, o pierdere de memorie, o adopție și o fugă în Sardinia.

Primul sezon a fost inspirat de bestsellerul omonim scris de Saskia Noort, din 2006. Anul acesta romanul a fost adaptat din nou pentru micul ecran de către britanici, sub numele de „The Couple Next Door” (cu Eleanor Tomlinson și Sam Heughan în distribuție).

În biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat iubitorii filmelor și serialelor europene pot explora și universul captivant Canal+ Original și Studiocanal cu personaje și scenarii aclamate internațional. De asemenea, publicul român se poate reîntâlni online cu maeștrii comediei românești: Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Sebastian Papaiani, George Mihăiță, Vasilica Tastaman, Octavian Cotescu, Marin Moraru într-o selecție de filme de succes din cinematografia de aur. Cei care nu sunt clienți Focus Sat au posibilitatea să testeze Aplicația Focus Sat gratuit timp de 7 zile.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL