×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 11.05.2023 12:44:13

"Spy/Master", o poveste de spionaj cu Alec Secăreanu în rol principal, are premiera la HBO MaxBucurești (MEDIA EXPRES) / 11 mai 2023 / Serialul de șase episoade "Spy/Master" cu o distribuție de excepție și subiect românesc are premiera din 19 mai, numai pe HBO Max, potrivit unui comunicat difuzat de Warner Bros. Discovery.

Filmat în București și Budapesta, producția originală HBO "Spy/Master" are povestea plasată la apogeul Războiului Rece, când omul de încredere al dictatorului român Nicolae Ceaușescu se dovedește a fi un agent dublu.

"Spy/Master" are o distribuție de excepție, în centrul căreia se află Alec Secăreanu ("God’s Own Country", "Ammonite", "Happy Valley") în rolul principal, alături de: Parker Sawyers, Ana Ularu, Laurențiu Bănescu, Alexandra Bob, Andreea Vasile, Elvira Deatcu, Claudiu Bleonț, Iulian Postelnicu și mulți alții.

Povestea acoperă o săptămână din viața lui Victor Godeanu (Alec Secăreanu), omul de bază al lui Nicolae Ceaușescu (interpretat de Claudiu Bleonț, "The Wanderers: The Quest of the Demon Hunter"). Cuplul Ceaușescu este completat de Elvira Deatcu, în rolul Elenei Ceaușescu.

Victor este directorul adjunct al Informațiilor Externe, consilier și prieten al Ceaușeștilor, dar și colaborator secret KGB, dușmanul de moarte al conducătorului. Tatăl unei adolescente crescute în puf, Ileana Godeanu (Alexandra Bob, "Corpo Libero"), și soțul unei nefericite foste actrițe, Adela Godeanu (Andreea Vasile - "Umbre", "Ramon"), lăsată șomeră de Elena, Victor este un personaj influent care are toți membrii de partid la degetul mic.

Atunci când îl ia în colimator Carmen Popescu (Ana Ularu - "Inferno", "Alex Rider"), cel mai bun agent al serviciului de contrainformații al lui Ceaușescu, condus de Mircea Voinea (Laurențiu Bănescu - "Boss", "Umbre"), poziția privilegiată a lui Victor este în pericol și singura lui opțiune este dezertarea.

Actorilor români li se alătură nume cu rezonanță internațională precum Parker Sawyers ("Southside with You"), Svenja Jung ("The Empress", "Deutschland ’89") și Nico Mirallegro ("My Mad Fat Diary").

Primele două episoade, prezentate în premieră la Festivalul de Film de la Berlin în cadrul Berlinale Series, vor fi disponibile la nivel global pe platforma HBO Max din 19 mai, urmând ca restul de patru episoade să fie difuzate săptămânal, iar spre finalul verii să fie difuzate și pe Warner TV Serie, în Germania.

Scenariul serialului a fost ales în urma concursului național organizat în România de HBO, în colaborare cu Asociația Cinemascop, “Write a Screenplay For…”. Serialul este produs de Proton Cinema și Mobra Films pentru HBO Max.

"Spy/Master" este creat și scris de Adina Sădeanu și Kirsten Peters, regizat de Christopher Smith ("Temple", "Alex Rider"), iar imaginea este semnată de Ben Wheeler BSC ("The Tourist", "The Baby") și Ádám Fillenz HCA ("Hier", "Battle: Freestyle"). Antony Root și Johnathan Young sunt producători executivi HBO Max, iar Ioanina Pavel este producător creativ. Anke Greifeneder este producător executiv pentru Warner TV Serie. Viktória Petrányi și Judit Sós sunt producătoarele Proton Cinema, iar Tudor Reu este producătorul din partea Mobra Films.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL