×

Programe TV -- Data și ora publicării: 12.05.2023 14:40:53

Aventurile Prințului Ivandoe se văd în premieră la Cartoon Network din 13 maiBucurești (MEDIA EXPRES) / 12 mai 2023 / Aventurile epice ale Prințului Ivandoe, un tânăr cu imaginație debordantă, și ale magicului său prieten, Bert, în timp ce străbat cele Cinci Regate până la Muntele Vulturului în căutarea legendarei pene de aur, pot fi urmărite la TV din 13 mai pe Cartoonito, a anunțat televiziunea pentru copii.

Desenele sunt produse de Sun Creature Studio din Danemarca, studioul ce a adus pe micile ecrane hitul serialului Cartoon Network EMEA "Uimitoarea lume a lui Gumball".

Prințul Ivandoe explorează o lume magică plină de eroi, rivalități regale și creaturi fantastice. Călătoria sa este presărată cu pericole la fiecare pas, iar însoțitorii săi, niște nepricepuți spectaculoși, îl însoțesc într-o aventură plină de surprize.

Cu o poveste plină de umor, dar și de momente tensionate, seria "Aventurile bravului prinț Ivandoe" este un roller coaster de emoții cu suspans până la ultimul episod.

După succesul seriei de scurtmetraje, care a debutat în 2017 pe canalul de YouTube al Cartoon Network, seria cu cinci episoade "Aventurile eroice ale viteazului prinț Ivandoe" introduce noi regate și personaje colorate și readuce deopotrivă în prim-plan câteva personaje familiare, precum dușmanul prințului Ivandoe, groaznicul prinț Svan, Jezebel, Prințesa Hoțomană și, firește, cine ar fi putut să îi dea uitării pe ciudații și obraznicii pitici?

În primul episod, prințul Ivandoe își ia rămas bun de la „Regatul puternicului cerb" și pornește într-o aventură în care se descoperă pe sine prin cele Cinci Regate, în cinci episoade distincte, care îl vor duce în cele din urmă la misteriosul Munte al Vulturului și la legendara „Pană de Aur" - despre care se spune că îndeplinește dorințele celui care o descoperă.

Cea mai recentă serie este produsă de Hanna-Barbera Studios Europe din Londra și îi are drept creatori pe scriitorii și regizorii danezi - Christian Bøving-Andersen și Eva Lee Wallberg, cărora li s-a alăturat și Daniel Lennard - co-creator, scriitor și editor executiv, aspecte care fac din seria Ivandoe una dintre puținele producții animate imaginate și create pentru Cartoon Network, în Europa.

Alăturați-vă Prințului Ivandoe în călătoria sa prin Svanland și Pădurea Bandiților în primele două episoade din "Aventurile bravului prinț Ivandoe", de pe 13 mai, exclusiv numai la Cartoon Networks România.

Cartoon Network este o divizie a Warner Bros. Discovery și cea mai importantă rețea de serii animate la nivel global, oferind cel mai bună conținut original pentru copii și familii, inclusiv serii de succes precum "Măr & Ceapă", "Ben 10", "Craig și Dumbrava", "Aventurile bravului prinț Ivandoe", "Uimitoarea lume a lui Gumball", "Haideți, tineri titani!", "Aventurile Fraților Ursuleți" și multe altele. Cu distribuție în peste 185 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin angajarea audienței sale la intersecția dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale pro-sociale premiate, Stop Bullying: Speak Up și Cartoon Network Buddy Network sunt recunoscute și frecvent utilizate de copii și adulți care caută instrumente care pot ajuta la combaterea problemei bullyingului în rândul copiilor.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL