×

Programe TV -- Data și ora publicării: 15.05.2023 15:50:01

Antenna Entertainment a semnat cu Paramount Global Content Distribution pentru peste 2.000 de ore de conținut premiumBucurești (MEDIA EXPRES) / 15 mai 2023 / Antenna Entertainment a încheiat un acord de licențiere cu Paramount Global Content Distribution, unul dintre cei mai importanți producători de conținut premium la nivel global, pentru peste 2.000 de ore de filme și seriale, începând din această primăvară, îmbogățind astfel oferta de conținut a portofoliului de televiziuni pe care grupul le deține în România.

„Acest acord este un pas important în istoria companiei noastre, oferindu-ne conținut premium. Difuzarea acestuia pe toate televiziunile AXN în toate cele 12 țări în care operăm și VIASAT - doar în Ungaria - ne va permite să construim o relație și mai apropiată cu telespectatorii și să ne întărim poziția în industria de divertisment. Suntem extrem de încântați să avem un acord cu Paramount și acesta este doar începutul”, a declarat Gergely Benda, General Manager Antenna Entertainment.

Obiectivul Antenna Entertainment este de a oferi o varietate extinsă de conținut de calitate, aliniat cu preferințele publicului local - de la seriale și filme polițiste și de acțiune, la comedii, animații și povești de dragoste. Pentru a atinge acest obiectiv, compania se concentrează pe producții originale în regiune, precum și pe achiziția celui mai bun conținut de la cele mai importante studiouri din întreaga lume.

Acordul dintre Antenna Entertainment și Paramount, unul dintre cei mai mari furnizori de divertisment din lume, este un prim pas pentru a îndeplini acest scop ambițios.

Parteneriatul regional include filme precum “Misiune Imposibilă” (Mission Impossible) și “Star Trek”, alături de producții cult precum “Dictatorul” (The Dictator), “Terminator: Genisys” ( Terminator: Genisys), “Salvați soldatul Ryan” (Saving Private Ryan), “Zborul” (Flight) sau “Naufragiatul” (Cast Away) și seriale precum “NCIS: Hawaii”, “CSI: Crime Scene Investigation” și “CSI: Vegas”, “FBI”, “FBI: Most Wanted”, “Walker” și “Dan Brown's The Lost Symbol”.

În plus, animații populare precum “Motanul încălțat” (Puss in Boots), “Cum să îți dresezi dragonul” (How to Train Your Dragon), “Burețelul Bob și Coroana Regelui Neptun” (The Spongebob Squarepants), “SpongeBob: Aventuri pe uscat” (The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water) și primele două filme din franciza “Kung Fu Panda” fac parte din acord.

În România, AXN își va păstra identitatea de brand și poziționarea și va continua șă difuzeze unele dintre cele mai bune seriale de acțiune, polițiste și dramă americane.

Începând din această primăvară, AXN difuzează în exclusivitate în România “NCIS: Hawaii”, cel mai nou serial din celebra franciză, după ce a difuzat de-a lungul anilor toate titlurile NCIS. Alte producții precum “FBI” și “FBI: Most Wanted”, dar și “CSI: Vegas” vor fi lansate în exclusivitate în perioada următoare.

AXN este o televiziune de top de filme și seriale, care oferă publicului românesc un conținut energic, cu un mix perfect de acțiune, intrigă și portrete de personaje bine definite. Serialele originale AXN (Absența, Carter, Poliție fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Blacklist, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.

Ca parte a Antenna Group, una dintre cele mai mari organizații de media și divertisment, Antenna Entertainment operează în 12 teritorii din Europa Centrală și de Est. Compania are în portofoliu 22 de televiziuni și două servicii On Demand în Ungaria, România, Polonia, Bulgaria, Republica Cehă și Slovacia, precum și în țările din regiunea Adriaticii, și aproximativ 24 de milioane de abonați la nivel regional. În România, aceasta include AXN, AXN White, AXN Black și AXN Spin.
(MEDIA EXPRES)Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL