×

Programe TV -- Data și ora publicării: 16.05.2023 10:39:00

Teleste a prezentat un studiu de caz din Germania înaintea ANGA COM 2023



București (MEDIA EXPRES) / 16 mai 2023 / Teleste a jucat un rol cheie în implementarea unei rețele internet de mare capacitate pentru Stadtwerke Schwedt GmbH, un furnizor de servicii de telecomunicații din localitatea Schwedt, Germania. Prin adoptarea tehnologiei moderne de acces distribuit de la Teleste, Stadtwerke Schwedt și-a extins rețeaua de acces, oferind o lățime de bandă de mare capacitate abonaților din tot orașul.

Implementarea a fost susținută de partenerul local al Teleste, Dr. Michaelis Consult GmbH.

Stefan Doering, șeful departamentului de telecomunicații la Stadtwerke Schwedt, și-a exprimat satisfacția față de produsele și abordarea Teleste. El a menționat că flexibilitatea tehnologiei de acces distribuit le-a permis să aleagă nuclee CCAP de la diferiți furnizori, evitând blocarea furnizorilor. Teleste și partenerul lor, Dr. Michaelis Consult, au oferit asistență valoroasă în implementarea noii tehnologii.

Banda largă cu acces distribuit oferă operatorilor o soluție rentabilă pentru a oferi viteze mai mari de descărcare și încărcare și o calitate mai bună. Spre deosebire de soluțiile de fibră până la domiciliu, accesul distribuit minimizează upgrade-urile de infrastructură. Tehnologia valorifică infrastructura existentă, permițând instalări rapide în locațiile abonaților, fără a recabla clădirile.

Olli Leppänen, Vicepreședinte pentru Acces Distribuit la Teleste, a subliniat ușurința utilizării tehnologiei în upgrade-urile rețelei cu bandă largă gigabit, aceasta fiind implementată în doar 15 minute.

Soluția Teleste pentru Stadtwerke Schwedt se bazează pe nodul DAN300 Remote PHY Distributed Access (foto) împreună cu nucleul CCAP al Cisco. Tehnologia nu numai că oferă viteze mai mari de bandă largă, dar îmbunătățește și fiabilitatea rețelei, latența și securitatea, îmbunătățind calitatea generală a serviciilor pentru abonați.

Teleste este o companie globală specializată în comunicații în bandă largă, securitate și tehnologii informaționale. Cu accent pe construirea unei societăți mai bine conectate în rețea, Teleste oferă soluții integrate pentru televiziune, internet, siguranță publică și transport public. Teleste deservește clienții din întreaga lume prin intermediul rețelei sale de birouri și parteneri. În 2022, vânzările nete ale Teleste au ajuns la 165 de milioane de euro și a avut aproximativ 860 de angajați.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL