×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 16.05.2023 13:08:32

Disney+ difuzează „AVATAR: CALEA APEI” din 7 iunie



București (MEDIA EXPRES) / 16 mai 2023 / După un parcurs istoric în cinematografe (locul al treilea încasări din toate timpurile cu peste 2,3 miliarde USD, n. red. Media Expres), pelicula fenomen global regizată de James Cameron, „Avatar: Calea apei” va debuta pe 7 iunie pe Disney+.

Platforma de streaming va include conținut bonus în care telespectatorii pot face cunoștință cu regizorul și producătorii, echipa de distribuție și echipa de filmare.

„Avatar: Calea apei” a debutat în cinematografe pe 16 decembrie și a devenit cel de-al treilea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile și din întreaga lume obținând aproape 2,32 miliarde de dolari din încasări. Nominalizată pentru mai multe premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, pelicula a stabilit un nou standard în ceea ce privește efectele vizuale.

Produs de Cameron și de partenerul lui de o viață Jon Landau, filmul de la 20th Century Studios-Lightstorm Entertainment îi are ca protagoniști pe Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis și Kate Winslet. Distribuția este completată de tinerii actori Britain Dalton, Jamie Flatters, Trinity Jo-Li Bliss, Bailey Bass și Jack Champion.

Scenariul a fost creat de James Cameron, Rick Jaffa și Amanda Silver, pe baza unei narațiuni de James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman și Shane Salerno. David Valdes și Richard Baneham au rolul de producători executivi ai filmului.

„Avatar: Calea apei” atinge noi culmi și explorează zone nedescoperite din adâncuri, când James Cameron revine în lumea Pandorei. Acțiunea filmului se petrece la mai mult de zece ani de la evenimentele din primul film, astfel că „Avatar: Calea apei” prezintă povestea familiei lui Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), problemele cu care se confruntă aceștia și până unde trebuie să meargă pentru a fi în siguranță, luptele pe care trebuie să le poarte pentru a rămâne în viață și tragediile pe care trebuie să le îndure.

Toate acestea se petrec pe fundalul peisajelor marine uluitoare din Pandora, unde publicul face cunoștință cu o nouă cultură, Na’vi, și tot felul de creaturi acvatice exotice.

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, inclusiv România, serviciul include și brandul de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator Disney+ aparține The Walt Disney Company și face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Disney+ găzduiește cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios, iar prin intermediul Star oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și altele.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL