×

Editorial -- Data și ora publicării: 16.05.2023 13:34:27

IBC2023 a deschis înscrierile pentru participanții la ediția din 15-18 septembriede Mihai Pavelescu //
București (MEDIA EXPRES) / 16 mai 2023 / IBC2023 a anunțat la 16 mai deschiderea înregistrărilor pentru participarea la evenimentul găzduit de RAI Amsterdam în perioada 15-18 septembrie.

Cu peste 40.000 de metri pătrați de spațiu pentru expozanți deja rezervați, depășind totalul final al anului trecut, organizatorii au anunțat că s-a înregistrat o creștere semnificativă a rezervărilor din regiunea Asia-Pacific (APAC), extinzând domeniul global al evenimentului.

Show-ul își propune să stimuleze inovația, colaborarea și cele mai bune practici în industria de media și de divertisment, reunind comunitatea globală de conținut și tehnologie pentru media și entertainment. IBC2023 va include speakeri de marcă, dezbateri, cursuri de pregătire, demonstrații și prezentări axate pe modele de afaceri în schimbare și tehnologie în transformare.

Noi expozanți, inclusiv LG Electronics și diverse companii din Asia de Est și de Sud-Est, și-au rezervat spațiu la show. Sala extinsă 5 va găzdui zona „Content Everywhere”, unde inovatorii din industrie vor prezenta tehnologii emergente pentru distribuție pe multiple platforme și monetizarea conținutului. Teatrul de prezentare produse din Sala 12 și Scena de inovație din Sala 3 vor prezenta furnizori de tehnologie și lideri de opinie care vor aborda evoluțiile recente din industrie.

Show-ul include, de asemenea, o conferință IBC cu acces plătit, în vreme ce accesul este gratuit pentru vizitatori și pentru programul "Changemakers".

IBC este deținut de șase organizații profesionale din industrie și oferă Pavilionul de parteneriat IBC pentru a afla mai multe despre proprietarii IBC.

Înregistrarea la eveniment se face la adresa https://show.ibc.org/registration în vreme ce înregistrarea presei și a analiștilor se deschide la 1 iunie. Media Expres este partener de promovare pentru IBC2023.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL