×

Programe TV -- Data și ora publicării: 18.05.2023 10:39:31

E! difuzează o emisiune bazată pe votul telespectatorilor: FAST & FURIOUS GREATEST MOMENTS: REFUELLEDBucurești (MEDIA EXPRES) / 18 mai 2023/ Care este cel mai celebru moment de acțiune, din franciza cinematografică „Fast & Furious” („Furios și iute”)? Emisiunea "Fast & Furious Greatest Moments: Refuelled", difuzată la E! vineri, 19 mai, de la ora 22:00, oferă acest răspuns.

Formatul are la bază alegerile telespectatorilor, care au votat cele mai spectaculoase scene din serie: de la urmăriri intense cu mașini, trenuri și chiar un submarin (evident, cu pedala călcată la maximum), până la autovehicule care zboară prin aer sau de pe stânci, prin seifuri bancare sau de pe vârful unui zgârie-nori.

Protagoniștii Vin Diesel și Michelle Rodriguez își aleg și ei momentele preferate, alături de alte vedete care sunt fani ai francizei.

Seria „Furios și iute” a început în 2011 și a ajuns la filmul cu nr. 10 („Furios și iute X”, lansată pe 19 mai în cinematografele din România.

În topul seriilor de filme cu cele mai mari încasări din istorie, se plasează pe locul 8, cu vânzări de bilete totale în valoare de peste 6 miliarde de dolari.

„Furios și iute” a făcut vedete din actorii Vin Diesel și Paul Walker, a continuat și după decesul prematur al acestuia din urmă (în 2013) și a generat un întreg univers – care include scurtmetraje, un serial animat, filme spin-off, jucării, jocuri video, spectacole live și atracții în parcuri de distracții.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL