×

Programe TV -- Data și ora publicării: 26.05.2023 11:19:39

Noutățile lunii iunie la National Geographic și Wild



București (MEDIA EXPRES) / 26 mai 2023 / National Geographic a anunțat pentru luna iunie o nouă serie documentară: "Istoria meșteșugurilor", despre creatorii de obiecte incredibil de frumoase, rezistente și căutate în întreaga lume, realizate manual. Alte două noi serii documentare aeriene spectaculoase de călătorii au premiera în iunie: „Australia văzută de sus” și un nou sezon din „Europa văzută de sus”.

Wild a anunțat un program special dedicat "Lunii oceanelor" cu emisiuni dedicate în fiecare duminică, de la ora 19:00 și multe episoade noi din seriile "Alaska sălbatică" și "Observatorul de păsări".

Prezentăm în continuare programele recomandate.

NATIONAL GEOGRAPHIC

ISTORIA MEȘTEȘUGURILOR - În fiecare luni, de la ora 20:00, începând din 5 iunie.

Documentarul "Istoria Meșteșugurilor" îi prezintă pe meșteșugarii ce creează obiecte unice, folosind metode tradiționale din trecut, unele dintre acestea vechi de mii de ani. Acești experți produc bunuri realizate manual și care sunt incredibil de frumoase, rezistente și căutate în întreaga lume.

Urmărirea acestui proces este ceva fascinant și ne oferă și o imagine vie a trecutului, arătându-ne cum au fost realizate unele dintre cele mai semnificative obiecte din istorie. În fiecare episod, seria documentară "Istoria Meșteșugurilor" prezintă procesul și tehnicile originale de reconstituire a trei obiecte de importanță istorică. Seria combină plăcerea de a descoperi cum sunt făcute obiectele și momentele istorice fascinante din acele perioade.

Prima serie se concentrează pe meșteri excepționali din Marea Britanie și Europa.

AUSTRALIA VĂZUTĂ DE SUS - În fiecare marți de la ora 20:00, începând din 13 iunie.

Această serie aeriană reprezentativă prezintă de la înălțime Marea Barieră de Corali, Australia de Vest, Sydney și New South Wales. Pe lângă peisajele extraordinare, programul aduce în prim-plan și activitatea oamenilor, fie că este vorba de o ceremonie indigenă de dans, turiști înotând cu balenele sau un tren cu cămile prin deșert.

Filmările sunt realizate cu drone de ultimă generație, în 4K, în special pentru locurile mai greu accesibile.

EUROPA VÂZUTĂ DE SUS (UN NOU SEZON) - În fiecare marți, din 27 iunie de la ora 21:00.

Această serie spectaculoasă de călătorii aeriene dezvăluie cele mai remarcabile regiuni ale Europei. De la proiecte-record de inginerie din Benelux, la Crăciunul strălucitor de pe coasta Mediteranei și un proiect de salvare a macaralelor din Islanda, acest documentar cu acces total dezvăluie tradițiile, inovațiile și descoperirile inginerești care continuă să modeleze națiunile moderne de astăzi.

LA PESCUIT DE TON (SEZONUL 12) - Din 10 iunie, de la ora 18:00, în fiecare sâmbătă.

În acest sezon, căpitanii din Gloucester sunt restricționați la patru zile de pescuit pe săptămână, ceea ce face competiția mai dificilă ca niciodată. Odată cu limitarea pescuitului, lupta se duce pentru a afla cine este cel mai bun pescar al tuturor timpurilor. Flota este împărțită între pescuitul local sau riscul de a naviga departe, pentru avantaj financiar. Între timp, o nouă echipă feminină se alătură flotei.

========= WILD ===========

LUNA OCEANELOR - În fiecare duminică, din 4 iunie, de la ora 19:00.

Oceanele acoperă peste 70% din planetă. Sunt sursa noastră de viață, susțin omenirea și orice alt organism de pe Pământ. Wild dedică o lună oceanelor și faunei marine.

Scopul acestui bloc de programe este de a informa spectatorii despre importanța oceanelor în viața noastră de zi cu zi și de a inspira acțiunile pentru a le proteja.

ALASKA SĂLBATICĂ - În fiecare vineri, din 2 iunie, de la ora 19:00.
Fauna sălbatică din Alaska este pe cât de diversă, pe atât de abundentă. Alaska oferă un habitat important pentru pești, mamifere, reptile și păsări. Această coastă robustă adăpostește cea mai incredibilă faună sălbatică din America.

Când se declanșează iarna, animalele profită la maximum de soarele nesfârșit, înainte ca această lume să se închidă din nou în întuneric. În luna iunie vom explora Alaska, ultima noastră frontieră.

OBSERVATORUL DE PĂSĂRI - Din 21 iunie, în fiecare miercuri, de la ora 19:00.

Studiind de o viață păsările, Christian Cooper ne poartă într-o călătorie de descoperire a lumii sălbatice, minunate și imprevizibile a păsărilor.
(MEDIA EXPRES)





Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL