×

Programe TV -- Data și ora publicării: 29.05.2023 11:14:09

TLC difuzează un documentar despre lupta actriței Selma Blair cu diagnosticul de scleroză multiplă



București (MEDIA EXPRES) / 29 mai 2023 / TLC a anunțat premiera documentarului "Selma Blair: Lupta pentru viață", care o are în prim plan pe cunoscuta actriță Selma Blair și lupta ei împotriva sclerozei multiple, marți, 30 mai, de la ora 21:00.

Filmul o urmărește pe celebra actriță, aducând imagini din viața ei pe parcursul unui întreg an, după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, o boală autoimună care nu are leac.

Documentarul prezintă o femeie care se luptă cu boala ei, în timp ce se confruntă cu provocări precum miturile adânc înrădăcinate despre frumusețe, teama colectivă în jurul dizabilității și a mortalității, precum și lupta pentru acceptarea de sine și căutarea liniștii interioare. Completat cu spiritul și umorul care o caracterizează, filmul o urmărește pe Selma Blair în timp ce acceptă un diagnostic greu care îi schimbă viața și începe o călătorie de tranziție monumentală.

Selma este o forță: actriță, mamă și susținătoare a persoanelor cu dizabilități. Lupta ei curajoasă împotriva sclerozei multiple și deschiderea de a-și împărtăși povestea ei profund personală prin lacrimi și râsete o transformă într-o lecție de viață despre perseverență extraordinară. "Sunt mai mult decât încântată și mândră că acesta este "debutul" meu cinematografic și pentru că am crezut în puterea faptul că o poveste bine spusă ne poate ne conecta pe toți. Eu sunt subiectul acestui film, dar speranța mea este ca toată lumea să se regăsească în el și să găsească o putere și o bucurie pe care poate nu știau că le au", spune Selma Blair.

"Conexiunea mea cu Selma a fost instantanee. Încă de la primul nostru FaceTime am înțeles imediat cine este ea - dezarmantă, fermecătoare, crudă, reală și adevărată", spune Rachel Fleit, care a regizat documentarul. "Încă de la început am vrut să spun această poveste despre un mod diferit. Sunt onorată că Selma a avut încredere în mine pentru a-i spune povestea."

Documentarul difuzat la TLC pe 30 mai, de la ora 21:00 este disponibil și pe HBO Max. TLC este una din televiziunile lineare din portofoliul Warner Bros. Discovery disponibilă în grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

"Selma Blair: Lupta pentru viață" a fost regizat de Rachel Fleit. Mickey Liddell și Pete Shilaimon, de la LD Entertainment, au produs filmul împreună cu Troy Nankin. Cass Bird este producător executiv.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL