×

LEARN TO CODE -- Data și ora publicării: 01.06.2023 11:58:41

Zero To Mastery Academy a lansat un nou curs despre C# / .NETBucurești (MEDIA EXPRES) / 1 iun 2023 / ZTM Academy a anunțat lansarea cursului C#/.NET Bootcamp: Fundamentals (OOP, LINQ, Test Automation și altele), disponibil online, exclusiv membrilor ZTM Academy.

Studenții pot accesa cursul conectându-se la contul lor ZTM Academy sau se pot înscrie în Academie folosind următorul link: https://academy.zerotomastery.io/a/aff_wcj0b0xb/external?affcode=441520_q5gcth0s .

Noul curs acoperă limbajul de programare C# și tehnologia .NET care aparțin Microsoft, de la începători și până la avansați, inclusiv Object Oriented Programming (OOP) în C#, LINQ, Automated Unit Testing și multe altele.

Cursul este conceput pentru începători dar este destinat și programatorilor cu experiență care doresc să-și îmbunătățească abilitățile prin învățarea C#/.NET.

Cursul include exerciții, chestionare și proiecte în consolă pentru a testa abilitățile elevilor și aplicarea cunoștințelor dobândite.

Cursul este prezentat de Andrei Neagoie și este predat de Claudio Bernasconi, inginer software, specialist în tehnologie certificat Microsoft (2011, 2013), blogger, pasionat de tehnologie, fondator al unei companii de dezvoltare software (2021) și instructor la Zero To Mastery Academy.

Bernasconi predă .NET din 2008 și are o diplomă de licență în Informatică de la Universitatea de Științe Aplicate și Arte din Lucerna, Elveția.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL