×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 08.06.2023 11:31:42

Linda Kallas este noua responsabilă cu strategia grupului TelesteBucurești (MEDIA EXPRES) / 8 iun 2023 / Compania finlandeză Teleste anunța în martie 2023 numirea Lindei Kallas (M.Sc., Ing.) în funcția de Senior Vice President, Group Strategy al companiei, aceasta începându-și activitatea de la 1 iunie 2023. Scopul noului rol de Senior Vice President, Group Strategy este de a consolida și dezvolta activitatea de strategie pe termen lung a companiei și de a comunica și mai clar obiectivele Teleste părților interesate.

„Poziția de Senior Vice President, Group Strategy este una nouă la Teleste și voi începe să-mi construiesc rolul cu entuziasm și curiozitate de perspectivă. Tehnologiile de rețea în bandă largă și soluțiile moderne de securitate video și informații devin din ce în ce mai importante în ceea ce privește fluiditatea și securitatea vieții de zi cu zi a oamenilor. În calitate de furnizor de tehnologie renumit în aceste industrii, Teleste are o oportunitate excelentă de a avea succes pe piețele în schimbare, datorită concentrării puternice a companiei către clienți și capacității de a dezvolta inovații tehnologice. Scopul nostru este să clarificăm obiectivele Teleste, și pe termen lung, împreună cu mijloacele concrete prin care acestea vor fi atinse”, a declarat Linda Kallas.

Clienții Teleste sunt cei mai importanți operatori de telecomunicații europeni, americani și cei mai importanți producători de material rulant din lume. Baza de clienți include și diverse autorități responsabile cu securitatea publică, precum și operatori de transport public din Europa și din alte părți ale lumii. Compania își extinde operațiunile în special pe piața de broadband din America de Nord.

„Importanța perspectivelor de mediu și durabilitate este în creștere și pentru clienții Teleste, iar aceste teme vor fi din ce în ce mai evidențiate ca puncte focale ale strategiei noastre. Soluțiile noastre avansate de produse în domenii precum analiza și diagnosticarea permit deja clienților noștri să opereze la un nivel mai ridicat de durabilitate și securitate decât înainte”, a adăugat Linda Kallas.

Teleste operează pe piețe competitive de înaltă tehnologie, iar ambele piețe ale companiei sunt în continuă schimbare. Ambele afaceri vor necesita, de asemenea, investiții semnificative în următorii ani pentru a le permite atingerea obiectivelor strategice pe termen lung.

„Internet de mare viteză, spații urbane sigure și transport public fluid – în calitate de nou membru al echipei Teleste, mi s-a părut fascinant să realizez cât de des intrăm în contact cu produsele companiei în viața noastră de zi cu zi, chiar dacă acest lucru nu este vizibil la prima vedere. Pe lângă comunicarea obiectivelor noastre strategice, dorim, de asemenea, să comunicăm mai clar părților interesate ce face Teleste de fapt și cum amprenta noastră este vizibilă în societate”, a conchis Linda Kallas în comunicatul Teleste care anunță începerea activității sale.

Teleste oferă un portofoliu integrat de produse și servicii pentru televiziune și broadband, siguranța în locuri publice și orientare în utilizarea transportului public. În 2022, Teleste a avut vânzări nete de 165 milioane EUR și aproximativ 860 de angajați. Teleste este listată pe Nasdaq Helsinki.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL