×

Programe TV -- Data și ora publicării: 09.06.2023 13:25:52

PRO TV anunță startul filmărilor pentru un nou serial după un format turcesc: „GROAPA”



București (MEDIA EXPRES) / 9 iun 2023 / PRO TV a achiziționat formatul turcesc „Cukur” creat de Ay Yapim și distribuit de Intermedya și a început filmările pentru un nou serial, intitulat „GROAPA”, care va avea premiera în toamnă și care oferă o imagine realistă și dură a mafiei, a anunțat televiziunea la începutul lunii iunie.

„GROAPA” este filmat la Giurgiu, „un oraș care deschide porțile spre Dunăre și spre priveliști incredibile”, se mai arată în comunicatul Pro TV, care nu prea multe detalii despre casting cu excepția faptului că unii au mai jucat în producții locale și alții sunt noi veniți.

Despre acest nou format, Antonii Mangov, Programming Director a declarat: „După cum am promis deja telespectatorilor, continuăm să investim și să dezvoltăm portofoliul nostru de ficțiune. De această dată, vom aduce un format care va menține standardul ridicat de calitate pe care l-am demonstrat în proiectele anterioare și care va câștiga inima telespectatorilor. Abia așteptăm difuzarea serialului și momentul în care îi vom introduce în acest nou univers care va intriga și captiva”

După primele zile de filmare, Millo Simulov, Creative Producer, a declarat : ”Un nou proiect, un nou început. Un serial plin de acțiune, de tensiune, suspans şi dragoste. Vom descoperi o lume, o familie, cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc. Un univers în care toți luptă pentru putere şi doar unul luptă pentru dragostea lui. Aşa cum erau coloniştii care au plecat în Vestul sălbatic să descopere pământuri noi, aşa am plecat noi în sud, unde am descoperit un Giurgiu plin de istorie, de patină, de poezie, pregătit parcă pentru filmări. Un loc în care vechiul şi noul se împletesc la malul Dunării”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL