×

Programe TV -- Data și ora publicării: 09.06.2023 15:47:43

TV 1000 difuzează un bloc tematic dedicat comediei în fiecare zi a săptămânii



București (MEDIA EXPRES) / 9 iun 2023 / Televiziunea de filme TV 1000 care face parte din grupul Viasat a anunțat un bloc tematic dedicat comediei în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, de la ora 22.00.

Maratonul de o lună include 22 de filme vesele, abordând diverse stiluri și genuri, de la comedii de acțiune cu arte marțiale, ca „Maestrul bețiv", până la „Juno", un cunoscut film independent. Selecția include unele dintre cele mai bune producții de acest fel, de exemplu comedia britanică clasică „Jocuri, poturi și focuri de armă" și comedia obraznică „Austin Powers: Spionul care mi-a tras-o".

Câțiva actori celebri din titlurile incluse în blocul tematic sunt Scarlett Johansson în „Jurnalul unei dădace", Steve Carell și Paul Rudd în „Cină pentru fraieri" și Seth Rogen in '50/50'. Nume surprinzătoare apar pe lista regizorilor, de pildă actrița Drew Barrymore fiind și regizoarea filmului „Dă-i bătaie!".

Alte trei recomandări din programul TV 1000 în iunie sunt:

Amintește-ți de mine
Sâmbătă 10 iunie, de la 17:45

Genul filmului: Dramă/ romantic
Regizor: Allen Coulter
Distribuţie: Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Caitlyn Rund
Titlul original: Remember Me
Anul: 2010
Ţara: SUA

Încă afectat de un eveniment de familie dureros și de divorțul ulterior al părinților lui, Tyler Hawkins are parte de un nou început când o cunoaște pe Ally Craig, o tânără frumoasă și foarte sociabilă, dar care a fost martoră la moartea mamei ei. Cei doi devin tot mai apropiați, însă treptat, tragediile trăite de fiecare dintre ei ajung să le pună în pericol iubirea.

Chicago
Duminică 11 iunie, de la 17:45

Genul filmului: Comedie/ crimă/ musical
Regizor: Rob Marshall
Distribuţie: Renée Zellweger, Catherine Zeta-Jones, Richard Gere, Taye Diggs, Dominic West, John C Reilly
Anul: 2002
Ţara: Comedie/ crimă/ musical

Într-o epocă în care crimele pasionale se transformau în știri de senzație aducătoare de celebritate, Velma Kelley, o vedetă a cluburilor de noapte, și Roxie Hart, dornică să devină și ea faimoasă, sunt condamnate la moarte pentru crimă, în Chicago. Pe amândouă le apără Billy Flynn, cel mai bun avocat din oraș, care știe cum să transforme condamnați celebri în legende locale.

Va curge sânge
Duminică 18 iunie, de la 22:00

Genul filmului: Dramă
Regizor: Paul Thomas Anderson
Distribuţie: Daniel Day-Lewis, Dillon Freasier, Paul Dano, Ciarán Hinds, Kevin J. O'Connor
Titlul original: There Will Be Blood
Anul: 2008
Ţara: SUA

După ce primește de la un necunoscut un pont legat de o comunitate bogată în țiței, Daniel Plainview, un prospector dur, pornește într-o așa-zisă expediție „la vânătoare de prepelițe". Împreună cu fiul lui adoptiv, H.W., vine să inspecteze orășelul Little Boston, ca să vadă cu ochii lui cum stau lucrurile. După ce zvonurile despre petrol se confirmă, Daniel se stabilește aici, cumpără ferma Sunday și începe să foreze. Afacerea lui se dezvoltă, dar din păcate același lucru se întâmplă și cu problemele lui personale...
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL