×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 22.06.2023 12:46:47

Serialul documentar "Mașinile de vis ale lui Downey" a intrat pe HBO Max din 22 iunieBucurești (MEDIA EXPRES) / 22 iun 2023 / Primele două episoade ale noului serial documentar "Mașinile de vis ale lui Downey" sunt disponibile pe HBO Max de joi, 22 iunie, iar în fiecare joi vor fi lansate câte două noi episoade.

Robert Downey Jr. adoră să restaureze mașini clasice dar a devenit, de asemenea, dedicat luptei împotriva schimbărilor climatice. Așa că își aduce mașinile vechi în viitor, făcându-le mai rapide, mai puternice și mai eficiente, păstrându-le în același timp sufletul intact.

Robert Downey Jr. spune: "Suntem ceea ce conducem și, după ce am adunat de-a lungul anilor o colecție formidabilă de mașini clasice, eram un dezastru care scuipa benzină. Și un ipocrit, deoarece fondasem Footprint Coalition în 2019 pentru a dezvolta tehnologiile care atenuează schimbările climatice. Din fericire, sunt un pic visător. Ultimii trei ani au fost un experiment în speranță, în timp ce am angajat cele mai bune și mai strălucite minți pentru a evalua, educa, ridica și decarboniza aceste vehicule într-un mod care demonstrează potențialul nelimitat al rezolvării creative a problemelor. A fost o provocare uriașă și o călătorie plină de învățăminte. Este, de asemenea, pur și simplu distractiv de urmărit, iar pentru asta trebuie să le dau credit copiilor mei, soției și șefei mele Susan, echipei Downey, Matador Content de la Boat Rocker și, bineînțeles, Warner Bros. Discovery. Vă mulțumim pentru că ați sprijinit ceea ce, uneori, părea o viziune neclară, dar care, în cele din urmă, a confirmat multitudinea de moduri în care ne putem da mâna și crea un viitor durabil".

Serialul este produs de Boat Rocker's Matador Content și Team Downey și este prezentat de Robert Downey Jr.. Pentru Team Downey, producătorii executivi sunt Robert Downey Jr., Susan Downey și Emily Barclay Ford; pentru Matador Content, producătorii executivi sunt Jay Peterson, Todd Lubin și Dave Larzelere; iar pentru Warner Bros. Discovery, Kyle Wheeler este producător executiv.


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL