×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 28.06.2023 16:43:55

Netflix a anunțat noutățile lunii iulie cu "The Witcher: Sezonul 3 Volumul 2" cap de afișBucurești (MEDIA EXPRES) / 28 iun 2023 / Meniul lunii iulie la Netflix include numeroase filme și seriale cu pericol și acțiune, pe care furnizorul de conținut onnline le consideră potrivite pentru vacanța de vară.

Primul pe listă este "The Witcher: Sezonul 3 Volumul 2" este un nou sezon în care Continentul se transformă într-un câmp de luptă al corupției politice, magiei neagre și al trădării, cu Henry Cavill în rolul principal.

În program au mai fost anunțate "Bird Box Barcelona", o extensie a universului care a captivat publicul în 2018, unde o amenințare neașteptată și încă și mai sinistră își face simțită prezența și "They Cloned Tyrone", un film polițist cu John Boyega, Jamie Foxx și Teyonah Parris care fac un trio inedit în fața unei conspirații guvernamentale.

Pe lângă acestea, apar "The Lincoln Lawyer: Sezonul 2 Partea 1", un nou sezon în care Mickey ajunge să se încurce cu o femeie care, apoi, este acuzată de crimă și îi devine clientă, "Unknown", un serial documentar cu patru părți, care spune povești despre explorarea unor uluitoare teritorii necunoscute și "WHAM!" cu George Michael și Andrew Ridgeley care retrăiesc momente-cheie din anii ’70 până în anii ’80, perioada de glorie a trupei.

La capitorlul filme licențiate, Netflix aduce în iulie "Ad Astra", "Bohemian Rhapsody", "Gone Girl", "The Revenant" și "Top Gun".

SERIALE NETFLIX

SEZON NOU
THE LINCOLN LAWYER: SEZONUL 2 PARTEA 1

În timp ce firma sa e la mare căutare și echipa e mai ocupată ca oricând, Mickey ajunge să se încurce cu o femeie care, apoi, este acuzată de crimă și îi devine clientă.

DIN 6 IULIE

SERIAL NOU
HACK MY HOME

Patru designeri inventivi găsesc soluții pentru a folosi spațiul la maximum și tehnici ingenioase pentru a le pune în aplicare, schimbând astfel viețile unor familii.

DIN 7 IULIE

SERIAL NOU
NINETEEN TO TWENTY

Câțiva tineri petrec împreună ultima săptămână de adolescență și prima săptămână la douăzeci de ani, având parte de primele momente fără restricții ale vieții de adult.

DIN 11 IULIE

SERIAL NOU
QUARTERBACK

Pătrunde în lumea haotică și în casele a trei fundași din NFL cu ajutorul acestui serial documentar onest, care urmărește participarea lor la sezonul 2022/2023.

DIN 12 IULIE

SERIAL NOU
BURN THE HOUSE DOWN

Pentru a scoate la iveală adevărul despre incendiul care i-a distrus familia în urmă cu 13 ani, Anzu devine menajera doamnei Mitarai, o femeie rece.

DIN 13 IULIE

SERIAL NOU
SURVIVAL OF THE THICKEST

După o despărțire urâtă, stilista Mavis Beaumont profită de ocazie și o ia de la început în viață și în dragoste, căutându-și fericirea după propriile reguli.

DIN 13 IULIE

SERIAL NOU
FIVE STAR CHEF

Șapte chefi profesioniști se luptă pentru a-și aplica ideile pline de rafinament în cadrul celebrului restaurant Palm Court din luxosul hotel Langham din Londra.

DIN 14 IULIE

SEZON NOU
TOO HOT TO HANDLE: SEZONUL 5

Tineri atrăgători, fără obligații, dornici să flirteze și urmăriți atent de Lana trebuie să se abțină de la orice activitate erotică, pentru premiul de 200.000 de dolari.

DIN 14 IULIE

SEZON NOU
SWEET MAGNOLIAS: SEZONUL 3

După scandalul de la Sullivan's, Magnoliile suferă deziluzii și depun eforturi, iar dramele de familie le pun relațiile la încercare.

DIN 20 IULIE

SEZON NOU
SINTONIA: SEZONUL 4

După ce trec printr-un eveniment crucial, Nando, Rita și Doni sunt forțați să o ia pe căi diferite. Oare vor putea să-și salveze prietenia și relațiile?

DIN 25 IULIE

SERIAL NOU
A PERFECT STORY

După ce fuge de la propria nuntă, Margot se simte pierdută, însă David, așa cum e el, încântător de haotic, o poate ajuta să-și găsească drumul.

DIN 28 IULIE

SEZON NOU
D.P.: SEZONUL 2

După ce o tragedie șocantă le dă viețile peste cap, Jun-ho și Ho-yeol se întorc pentru a captura și alți dezertori, dar au parte de un pericol neașteptat.

DIN 28 IULIE

SEZON NOU
THE TAILOR: SEZONUL 2

Peyami înfruntă noi provocări, prietenia lui cu Dimitri e pusă la încercare, iar în viața sa apare o nouă femeie, în timp ce Esvet petrece mai mult timp acasă cu Mustafa.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL