×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 28.06.2023 16:49:10

Artista din România Francis On My Mind semnează coloana sonoră a noii reclame HBO MAX, cu piesa "I'm Alright"București (MEDIA EXPRES) / 28 iun 2023 / După ce a făcut parte din campania Samsung Music Galaxy Thursday, fiind prima artistă din România inclusă în proiectul global, și a fost prezentă pe coloana sonoră a serialului american „The Summer I Turned Pretty”, Francis On My Mind adaugă o nouă reușită în carieră. Piesa ei, I'm Alright, este sincronizată cu noua reclamă HBO MAX - Xfinity, iar Francis On My Mind este singurul artist din lume prezent in noua campanie, informează Universal Music.

Streaming Link "I'm Alright": https://FrancisOnMyMind.lnk.to/ImAlrightPR.

Colaborarea dintre Francis On My Mind și MAX reprezintă o combinație perfectă între talentul și creativitatea artistei și spiritul inovator al platformei de streaming. Piesa "I'm Alright" oferă un cadru sonor captivant și potrivit pentru a surprinde esența și diversitatea conținutului disponibil pe MAX, se mai arată în comunicat.

HBO Max nu este un canal TV, ci un serviciu de streaming pe care abonații îl pot folosi cu Xfinity. Xfinity este un segment american de telecomunicații și o divizie a Comcast Corporation.

Lansată alături de Universal Music România, melodia "I'm Alright" este compusă de către Francis On My Mind, alături de Sophie Lindinger, Luca Pivetz, Anett Kulbin, iar videoclipul e creat de Codruța Corocea (DoP), Cristina Popa (montaj), #Niciozifarafilmare (producție). Alături de Francis On My Mind, în videoclip apare şi band-ul artistei, alături de care este prezența și în concerte.

În legătură cu această colaborare de excepție, Francis On My Mind a declarat: "Este o onoare să semnez coloana sonoră a noii reclame MAX. 'I'm Alright' este o piesă specială pentru mine și mă bucur că pot împărtăși energia ei cu publicul larg prin intermediul acestei campanii. Sper că melodia va captiva audiența și că se va potrivi cu mesajul și conținutul atrăgător oferit de HBO MAX."

Francis On My Mind lansează melodii pop de la sfârșitul anului 2019. În 2021, Francis On My Mind și-a început aventură internațională odată cu lansarea single-ului ei, „Circle of Love”, care a fost ales drept Focus Track la nivel european. Piesă a fost inclusă în numeroase playliste „New Music Friday” și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea „Swimming Pools”, remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime – „The Summer I Turned Pretty” și „The End”, care a fost scrisă și produsă de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm.

După ce 2021 a fost un an palpitant pentru Francis On My Mind, artista a lansat în 2022 piesă intitulată „Speed Of Light”. De atunci până în prezent, Francis On My Mind a cucerit publicul cu melodii că „Speed Of Light”, “Functional Kind Of Love”, “Cloudberries”, “One Last Time” șo “I’m Alright”. Francis On My Mind este unul dintre primii artiști care au abordat acest gen muzical din România, urmărind să împletească ritmurile pop cu vibrațiile electro, amestecate cu vibrațiile anilor 80.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL