×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 03.07.2023 08:47:17

Noutățile lunii iulie la Disney+București (MEDIA EXPRES) / 3 iul 2023 / Serviciul de conținut online Disney+ a anunțat pentru luna iulie premierele "Cu cine te însoțești" ("The Company You Keep") cu Milo Ventimiglia în rolul unui escroc care seduce fără să vrea un agent CIA și serialul "De veghe" ("The Watchful Eye") cu dădaca Mariel Molino care observă toate motivlele ascunse. După o pauză de zece ani, Bender și seria "Futurama" revin pe micile ecrane.


FUTURAMA

SEZONUL 11 | SERIAL ORIGINAL | Exlusiv pe Disney+

24 iulie

După o scurtă pauză de 10 ani, "Futurama" a ieșit triumfător din tubul criogenic, cu toată distribuția originală și cu spiritul satiric intact. Cele 10 episoade din noul sezon au câte ceva pentru toată lumea. Telespectatorii noi vor putea începe să vizioneze serialul din acest punct, în timp ce fanii seriei vor recunoaște deznodământul unor mistere care durează de zeci de ani - inclusiv evoluția poveștii de dragoste dintre Fry și Leela, conținutul misterios al cutiei de gunoi a lui Nibbler, istoria secretă a robotului malefic Moș Crăciun și locul unde se află mormolocii lui Kif și Amy. Între timp, există o nouă pandemie în oraș, în timp ce echipajul explorează viitorul vaccinurilor, al bitcoin-ului, al cancel culture și al streamingului.

CU CINE TE ÎNSOȚEȘTI [THE COMPANY YOU KEEP]

SERIAL ORIGINAL | Toate episoadele sunt disponibile

12 iulie

O noapte de pasiune duce la o poveste de iubire între escrocul Charlie (Ventimiglia) și Emma, o agentă CIA sub acoperire, neștiind de fapt că sunt în conflict de interese din punct de vedere profesional. În timp ce Charlie consolidează „afacerea familiei”, ca să poată scăpa definitiv, Emma se apropie de infractorul răzbunător ce deține creanțele familiei lui Charlie - ceea ce-i forțează să recunoască minciunile pe care le-au spus, ca să se poată salva atât pe ei, cât și pe familiile lor, de consecințe dezastruoase.

KIZAZI MOTO: GENERAȚIA DE FOC [KIZAZI MOTO: GENERATION FIRE]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | Toate episoadele sunt disponibile

5 iulie

Această animație plină de acțiune SF ne prezintă zece viziuni ale viitorului din Africii inspirate de diversitatea istoriei si culturii locurilor. Avându-l ca producător executiv pe câștigătorul Oscarului® pentru regie Peter Ramsey, aceste zece episoade scurte, realizate de o nouă generație de animatori îți arată perspective africane unice, pline de tehnologie, extratereștrii, spirite și monștri. Este Africa așa cum nu ai mai văzut-o până acum.

DE VEGHE [THE WATCHFUL EYE]

SERIAL ORIGINAL | Toate episoadele sunt disponibile

5 iulie

„De veghe” urmărește evoluția Elenei Santos, o tânără cu un trecut complicat, care lucrează ca bonă internă la o familie bogată din Manhattan. Ea află rapid că toți cei din clădirea misterioasă au secrete mortale și motive ascunse. Ceea ce nu știu ei însă este că Elena are și ea câteva secrete șocante.

SECRETELE BISERICII HILLSONG [FX’s THE SECRETS OF HILLSONG]

SERIE DOCUMENTARĂ ORIGINALĂ | Toate episoadele sunt disponibile

12 iulie

„Secretele Bisericii Hillsong” de la FX este un documentar din patru părți bazat pe reportajul exploziv despre scandalurile mega-bisericii realizat de Alex French și de Dan Adler, jurnaliști Vanity Fair. Serialul conține primele interviuri cu foștii predicatori Carl și Laura Lentz după eliminarea lor publică din biserica formată, printre alții, din muzicieni, actori, atleți și alte celebrități. Acest documentar conține și conversații pătrunzătoare cu mulți dintre credincioși, care încearcă să înțeleagă răfuiala publică actuală pe măsură ce biserica se confruntă cu noi revelații. Cu rapoarte și analize proaspete de la jurnaliști, istorici și politicieni, serialul trece de titlurile senzaționale, dincolo de frânghia de catifea, pentru a examina lungul istoric al bisericii Hillsong de a acoperi abaterile și de a se proteja.

BLEACH: A THOUSAND-YEAR BLOOD WAR

PARTEA A 2-A | SERIAL ORIGINAL | Toate episoadele sunt disponibile

8 iulie

"BLEACH: Thousand-Year Blood War" îl urmărește pe Ichigo Kurosaki, care a dobândit puterile unui Secerător de suflete în urma unei întâlniri întâmplătoare. În calitate de Secerător de suflete înlocuitor, Ichigo a fost prins în tumultul Societății Sufletelor, un loc unde se adună sufletele decedate. Dar, cu ajutorul prietenilor săi, Ichigo a depășit fiecare provocare pentru a deveni și mai puternic. Când noi Secerători de suflete și un nou inamic apar în orașul său natal Karakura, Ichigo sare din nou pe câmpul de luptă cu Zanpakuto pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Între timp, Societatea Sufletulelor observă o creștere bruscă a numărului de Hollows care sunt distruși în Lumea celor vii. Istoria și adevărul ținut ascuns de Secerătorii de Suflete timp de o mie de ani lungi este în sfârșit scos la lumină. Toate lucrurile au un sfârșit, așa că începe bătălia finală a lui Ichigo Kurosaki!

Știai că ?

100 zile până la D100: Din 7 iulie mai sunt 100 de zile până la aniversarea a 100 de ani de Disney, iar pe Disney+ vor fi difuzate scurtmetrajele Bath Day, Constructorul Mickey (Building a Building), Aquamania, Dansul Scheletelor (Skeleton Dance) și Figaro and Frankie.

Pe 28 iulie, Disney+ va prezenta un nou scurtmetraj "Vaporașul Silly" / "Steamboat Silly", care se va alătura originalului "Vaporașul Willie" / "Steamboat Willie", în care a debutat Mickey pe marele ecran.

ALTE PREMIERE PE DISNEY+

ZONA DE APĂRARE [UNE ZONE A DEFENDRE]

7 iulie | Film

Greg, un ofițer de poliție sub acoperire, o întâlnește pe activista de mediu Myriam într-o zonă destinată apărării, cunoscută sub numele de ZAD.

LECȚIA DESPRE CRIME [THE LESSON IS MURDER]

19 iulie | Toate episoadele disponibile

Un fost profiler FBI și studenții săi redeschid cazurile unor condamnați pentru crime în serie.

DETECTIV CLANDESTIN [형사 록]

5 iulie | sezonul 2 | 2 episoade noi pe săptămână

Taekrok primește un telefon de amenințare și este acuzat pe nedrept de crimă. El își amintește cu disperare de trecut.

CUM L-AM CUNOSCUT PE TATĂL TĂU [HOW I MET YOUR FATHER]

26 iulie | Noi episoade din sezonul 2

Într-un viitor apropiat, Sophie îi povestește fiului ei cum l-a cunoscut pe tatăl lui.

Serviciul de streaming Disney+ include filmele și serialele de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+. Pentru acces online este necesară crearea unui profil de utilizator și plata unei sume lunare de 29,99 lei, sau a unui abonament anual la prețul a 10 luni.
(MEDIA EXPRES)
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL