×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 04.07.2023 10:18:13

Aplicația TVSat GO a anunțat lansarea paginilor de informare pe rețelele de socializareBucurești (MEDIA EXPRES) / 4 iul 2023 / Aplicația TVSat GO care retransmite 43 de televiziuni pe telefoanele mobile și online pentru un abonament de 25 de lei lunar poate fi găsită și pe rețelele de socializare, unde sunt anunțate noutățile platformei și utilizatorii pot afla mai multe informații, potrivit unui comunicat difuzat de companie.

Adresele pentru rețelele de socializare sunt Facebook: https://www.facebook.com/TVSat-GO-Aplica%C8%9Bie-113099171812892, Instagram: https://www.instagram.com/tvsat_go/ și TikTok: https://www.tiktok.com/@tvsatgo?lang=en.

Lista televiziunilor retransmise este următoarea:

1 TVR 1 HD
2 TVR 2 HD
3 PRO TV HD
4 Antena 1 HD
5 Kanal D HD
6 Prima TV HD
7 Antena Stars HD
8 Happy Channel HD
9 Moldova TV HD
10 Prima Sport 1 HD
11 Prima Sport 2 HD
12 Prima Sport 3 HD
13 Prima Sport 4 HD
14 Eurosport 1 HD
15 Eurosport 2 HD
16 Pro Arena HD
17 Romania TV
18 Antena 3 HD
19 Digi 24 HD
20 Aleph News HD
21 Realitatea Plus HD
22 Cartoon Network
23 Boomerang
24 Disney Junior
25 Disney Channel
26 JimJam
27 Discovery Channel HD
28 Animal Planet HD
29 Exploris HD
30 Discovery Science HD
31 Viasat Nature HD
32 Viasat History HD
33 Crime & Investigation
34 History Channel HD
35 Acasa TV HD
36 Acasa Gold
37 Pro Cinema
38 Film Café
39 DIVA
40 AMC HD
41 Warner TV
42 FilmBox Extra HD
43 ZU TV HD.

Indiferent de locație, utilizatorii pot să se conecteze în câteva secunde și să urmărească programele preferate din rețelele de cablu fără a mai fi condiționați de o adresă fixă sau de un operator de internet.

"Fie că sunteți acasă, în vizită la prieteni sau într-o călătorie, aplicația TVSat GO vă permite să urmăriți posturile de televiziune preferate în timp real, iar acest lucru poate fi făcut de pe orice dispozitiv: televizor smart, telefon, laptop sau tabletă, indiferent de operatorul de internet sau modalitatea de conectare la internet", se arată în comunicatul TVSat Go care se adresează direct potențialilor clienți.

Libertatea pe care o oferă TVSat GO se reflectă și în flexibilitatea serviciului, care este oferit fără perioadă contractuală minimă și cu o procedură de achiziție a serviciului exclusiv online, rapidă și simplă.

Dintre cele 43 de televiziuni, 31 sunt disponibile în format HD. 

Aplicația poate fi găsită în magazinul de aplicații corespunzător sistemului de operare al dispozitivului mobil: Android sau iOS. În plus, aplicația poate fi descărcată și pe televizoarele Samsung Smart TV cu sistem de operare Tizen, pe LG Smart TV cu sistemul de operare WebOS, precum și pe toate televizoarele smart cu sisteme de operare Android TV. De asemnea, aplicația poate fi descărcată și prin intermediul echipamentelor STB cu sistem de operare Apple TV sau echipamente STB cu sistem de operare Android sau Android TV.

Crearea unui cont TVSat GO este simplă și intuitivă. Accesând site-ul oficial https://go.tvsat.ro/, utilizatorii pot înregistra contul folosind numărul de telefon. Un abonament pentru întreaga familie permite urmărirea simultană a patru televiziuni diferite pe patru dispozitive diferite, fie ele televizoare, tablete sau telefoane.

Procesul de plată este rapid și se realizează online, în doar câteva secunde.

Serviciul oferă un abonament gratuit timp de 7 zile.

(Grupul TVSat este unul dintre partenerii de business Media Expres.)
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL