×

MUZICĂ -- Data și ora publicării: 05.07.2023 12:04:52

ADRIANA RUSU Feat BVCOVIA a lansat OCHII ĂIA VERZIBucurești (MEDIA EXPRES) / 5 iun 2023 / Adriana Rusu a devenit cunoscută prin colaborarea cu Tataee, iar acum, la mulți ani după hitul “Noi doi”, își surprinde publicul cu o colaboare cu un artist din zona trap: Bvcovia, potrivit unui anunț al casei de discuri GreenEye Music.

“Ochii ăia verzi” este o piesa pop, însă Adriana Rusu l-a ales pe Bvcovia pentru acest feat pentru că, zice ea, “Mi-am dorit să respect titlul piesei și chiar să cânt cu un artist cu ochii verzi. În plus, îmi place mult Bvcovia ca artist, am lucrat împreună în studio pentru mai multe proiecte și rezonăm, așa că din prima clipă m-am gândit că trebuie să fie cu el”.

Piesa este inspirată de o poveste de dragoste reală a artistei. “Am iubit mult pe cineva cu ochii verzi și am decis să transpun povestea reală în versuri. Până la urmă, cea mai bună sursă de inspirație sunt propriile trăairi. I-am povestit Alexandrei Dinu și ea a scris versurile împreună cu Bvcovia, iar producătorii sunt Robi Velisar și Enri Demi”.

Clipul este unul de mood și este regizat și filmat de Alexandru Dobre, Sese Sam și Călătorie Magică.

Clipul poate fi urmărit pe YouTube la adresa https://www.youtube.com/watch?v=dvUMSTQOy5w.

Echipa de management de la GreenEye Music este condusă de Corneliu Ursache, cunoscut printre altele drept co-fondator al Globar Records (împreună cu Lucian Gitita și Inna), unde a fost implicat în managementul unor artiști de succes precum Carla's Dreams, Irina Rimes, Mira, Antonia, Raluka, What's Up, Vanotek. , Nicoleta Nuca, si altii.

GreenEye Music a jucat un rol esențial în lansarea carierelor de succes ale unor artiști precum Ioana Ignat, Irina Rimes, Mira, Vanotek, Nicoleta Nuca și Havana.

Compania este un editor și o companie de management pentru scriitori și producători de succes cu hituri numărul unu în România și melodii care au ajuns dincolo de România. GreenEye Music lucrează cu producători, compozitori și echipe de management care au făcut hituri de top în România și nu numai pentru a crea melodii de succes pentru artiștii săi.
(MEDIA EXPRES)Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL